reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Efa taż nie widziałam takich nakładanych wanienek na trójkątną wannę.

W realu są w promocji bodziaki z krótkim rękawkiem za 2.99 (wkładane przez głowę) i są też trójpaki z bodziakami za ok 12 zł ( bez rękawków, z krótkim i z długim w zestawie).

reklama
A ja mialam kilka dni temu super szczescie! Siostra ma kolezanke na kolku matek ktora ma coreczke.Iza jej mowila o ciuszkach i tak dalej. Powiedziala ze jak che to moge do niej wpsc okupic co nieco. Jej mala urodzona 23 pazdziernika wiec czasowo na pogode dobre ciuszki. Cioszki wrecz spaniale jak nowe i dobrych firm. Wybralam malenka kurteczke kilka spodenek bluz i bluzek rajstopek i bodkow no razem okolo 30 czesci. Za wszystko chciala tylko 10 eu!!! Dodatkowo odkupilam kombinezon na zime nowiutki jeszcze z metka. Kosztowal 79 eu a ja odkupilam za 20 eu! Warto jak ktos sie zawsze kogos zapyta bo mozna zaoszdzedzic na cos innego.Ja np moglam sepozwolic na lepsza posciel. Cena wydawala mi sie ogromna ale zaoszdzedzilam wiec kupilam ta droszza:)

E-lona- zaopatrzylam sie w tego bodziaka, ale nie polecam, trafilam na nie fajny material- taki jakis sliski

Ulisia- no to sobie poszalalas dzisiaj!! nie ma co!!! a pochwalisz sie zakupkami???

E-lona- sama tego nie kupowalam ,kupila mi mama, czasami tak jest ze jak rzucaja to sa roznej jakosci a mi sie akurat taki trafil dla starszej cory, wiec mowie ze swojego nie polecam, moze te w 3pakach sa lepsze, nie macalam;-)

a ja dzisiaj dostałam wózek i ubranka i kołderkę, jeszcze nawet wszystkiego nie obejrzałam... chciałabym, żeby już się wychodziło na spacer z dzieckiem :)

Ja jak na razie mam 5 bodziaków i 2 czapeczki:-(. Może uda nam się skompletować wszystko do października:-(. Muszę wszystko w sklepach kupować bo nikt z moich znajomych (lub znajomych - znajomych :sorry:) nie ma jeszcze dzieci. A wszystko takie drogie:-(.

reklama
Do góry