reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

SARISKA gdzie je kupowałaś? Ja podobne kiedyś widziałam ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć w jakim sklepie.

reklama
Baśka ja mam taki namiot JOHN DOMEK, NAMIOT DISNEY ZIC-ZAC CARS WZORY 2011 (2472184071) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i u nas się niestety nie sprawdza..wcześniej Miłosz też lubił kryjówki,domki z koców itp.a jak mu tylko kupiłam namiot to czar takimi zabawami prysł (i teraz namiot stoi na dworze,traci kolory od słońca i deszczu).Ale jak wiadomo każdę dziecko jest inne-i Twojemu synkowi może się akurat takowy namiot bardzo podobać:tak::-)

1012A.jpga jesli chodzi o zabawki to u nas ostatnio sprawdza się traktor...(zobaczymy tylko jak długo:-D)

Ostatnia edycja:
reklama
rysia my kupiliśmy taki duży traktor z przyczepą tylko Kamil jeszcze nie nauczył się pedałować i stoi w garażu,czasem tatusiowi się zachce to doczepia patyka i go prowadzi :sorry:
A namiot super ja chcę właśnie taki mały żeby w pokoju postwić na podwórko nawet nie wystawię bo zaraz go rozwalą dzieci szwagierki:baffled:

Do góry