reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Rysia u nas nie chcą się bawić kosiarką, troszkę ją pomęczyli i w koncie siedzi, może na działkę wezmą i będą ciąć, ale u nas za to odkurzacz zabawkowy to hit, już mam go poklejonego bo od ciągłego odkurzania popękał.

A u nas hit to strażackie wozy, i te najgłośniej wyjące, też koty wszystkie gdzie się da szuka, w książkach, w zabawkach, ma figurki i nosi.

Rysia-
fajny rowerek to ten co można dostosować do wieku?

rysia super ten rowerek :-) a pomysł z kosiarką :-D my blokowe więc Isi do takowych sprzętów nie ciągnie :rofl:

my mamy rowerek cud miód kicz na trzy metry :/ teściowa kupiła: różowy z firaneczką, koroneczkami, cekinkami i fałszującym Vivalidim w pozytywce ehh.. a tak prosiłam tak tłumaczyłam...całe szczęście ze tego badziewia nie oglądam na co dzień..teściowa ma go u siebie i dumna jak paw chodzi z Isią na rowerku na spacery a melodyjka tak zawodzi ze pewnie cała dzielnica już wie ze moje dziecko jedzie :baffled: ja bym sie prędzej pod ziemię zapadła...

Myśmy taki rowerek Kamilkowi kupili w zeszłym roku Zdjęcie0072.jpgteż melodyjka rycząca ale mały na szczęście mało używa

Rysia u nas nie chcą się bawić kosiarką, troszkę ją pomęczyli i w koncie siedzi, może na działkę wezmą i będą ciąć, ale u nas za to odkurzacz zabawkowy to hit, już mam go poklejonego bo od ciągłego odkurzania popękał.

A u nas hit to strażackie wozy, i te najgłośniej wyjące, też koty wszystkie gdzie się da szuka, w książkach, w zabawkach, ma figurki i nosi.

Rysia-
fajny rowerek to ten co można dostosować do wieku?

Kochana to weź kosiarkę na działkę i wtedy gwarantuje Ci że się im spodoba....u nas było tak samo (jak nie wiedział/nie widział)do czego służy to miał ją w głębokim poważaniu,a jak zobaczył jak kosiłam trawę to aż rwał się żeby mi pomagać swoim sprzętem (i teraz mu się podoba):tak::-)a jeśli chodzi o rowerek to tak-można dostosować go do wieku (czyli można odsunąć siodełko itp):rofl2:

rysia dzięki, nie wiem co z niej zostanie po tej działce, ale mi tam, wolę, żeby miały radochę.

A ja margeritta już kupiłam dzieciakom i szybciej dałam, a co babcie im kupią to nie wiem.

to dostali ode mnie. LEGO - DUPLO - 5682 - WÓZ STRAŻACKI - STRAŻ (2318567006) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.,
LEGO 5601 STRAŻ POŻARNA RUDA ŚLĄSKA OD RĘKI (2314944035) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
,
Lego 5602 Police Station Komisariat Duplo
. Tylko ja licytowałam używane zestawy i za wszystko dałam 210 zł z przesyłką.

reklama
Do góry