reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Ja jak miałam jakies 2-3 lata miałam taka kanapę piankową. Spałam na niej chyba jeszcze do końca podstawówki jak nie dłużej bo na zdjęciach z bieżmowania jeszcze na niej siedzę. Rewelacja. wspominam to to jako najlepsze łózko jakie miałam. Myśle jednak że kiedyś robli może rzeczy mocniejsze niż teraz. Ale myśle że jako moja zacznie uciekawać z łóżeczka to taką właśnie zakupie.

reklama
ida poproś o specyfikację techniczną pianki od porducenta tego tapczaniku i podeślij to Ci powiem czy warto ;) co do pianek to są takie, które nie odkształcą się nigdy, ale niestety są bardzo drogie ;)

a co do tablicy to właśnie czegoś takiego szukam, a ona się składa? dziecko dosięga nie ma z tym problemu -bo nie jest regulowana chyba

Idaw kwestii kanapy: miałam cos w tym stylu kiedys dla Tomira i szybko sie pozbyłam.nie wiem,jak ta (tu Elusia może nas oświecić:tak:),ale w tej "naszej" konstrukcja "podstawy" była z jakiejś płyty i wbijała sie w kręgosłup po rozłożeniu:no:.Jesli chodzi o "inne opcje",to córeczka brata (3 latka) do dziś śpi w swoim łóżeczku- zwyczajnie odkręcili cały jeden bok.Jak ono się trzyma i w ogóle,to sama się dziwię,no,ale jest ok.Pewnie szkoda im się go pozbywać jeszcze,bo pasuje do reszty mebelków w jej pokoiku:-p;-):-D.
hehe,znalazłam coś takiego:-D:-p:

ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE - Sklep z artykułami dla dzieci i rodziców

Z tego by na pewno dziecko nie wylazło....tylko cena....hm....:no:

Happybeti super! jak będę miała drugie dziecko to na pewno coś takiego kupię :-)

A co do łóżeczek dla dziecka to ja generalnie właśnie nie polecałabym takich rozkładanych, bo te łączenia to nie są dobre dla kręgosłupa :no: a jednak kręgosłup dziecka się dopiero kształtuje tak naprawdę.
Taki materac jak u Rysi jest dużo lepszym rozwiązaniem.

Nat- mi tez się spodobało:tak:.no i dwie wielkie zalety- rozmiar (nie ma porównania do tego "grzmota",jak tradycyjne ł.t.,no i łatwość rozkładania....nie wiem,jak Wy...ale u nas zawsze z tym udręka- zawsze któryś bok nie chce się rozłożyć:wściekła/y::no:.A ze Amelka bez łóżeczka w obcym miejscu nie zaśnie,to:no:...heh...

Happybeti mam dokładnie tak samo - Pudzianek musi mieć łóżeczko do spania, a nasze turystyczne jest ciężkie i zawsze jest problem z rozłożeniem albo złożeniem :wściekła/y:

...a już myślałam,że to nam jakiś felerny egzemplarz się trafił:no:
Ze złożeniem łatwiej,już się "naumiałam",ale rozłożyć...uda się albo i nie...

Happybeti ja też kiedyś myślałam, że to mój egzemplarz jakiś felerny, ale poczytałam trochę w necie i okazało się, że nie ;-)

reklama
margie, fajne:tak:mi w oko też to mamucie wpadło:-)ale wysokość mają około 20 cm... już widzę jak moja leci z niego na łepek:sorry2:
tak mi przyszło do głowy ze może od zewnętrznej strony jakiś materac jeszcze podkładać w razie "lotu"... sama juz nie wiem...
aaaaaaaa, i dziękuję za radę!!! wysłałam prośbę o podanie specyfikacji, więc jeśli odpiszą to się do Ciebie usmiechnę:tak::-):***

Do góry