reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Dawidowe, są jeszcze takie razem z farmą, ale dużo droższe. O takie LANDET Gospodarstwo ze zwierzętami, 13s - IKEA
Mi się w ogóle podobają te Ikeowe zestawy pluszowego jedzonka. Planują kupić Hance jeszcze serwis do herbaty, ale to nie w IKEI:) Jak byliśmy u znajomych, to się jej spodobał. Mają taki Fisher Price'a, ale widziałam na allegro tańszą podróbę.

Ragna widze że facet ma czyste podróby fisio plajsia. Podoba mi się u niego zestaw garów. Tylko moja już ma 2 komlety garów i jeden komplet serwisowy. Pieknie się tym bawi.

dziewczyny, w związku z tym że moja Misialina zaczyna wzorem Tomcia kombinować z dezercją łóżeczkową - zastanawiam sie nad kupnem jakiejś kanapki dla niej. ani wyciąganie szczebelków z łóżeczka ani łóżeczka z barierkami mnie jednak nie przekonują (miedzy szczebelkami w nocy by wyleciała pewnie, a znad barierki poleciała na nos), myślałam nad czymś w tym stylu"
KANAPA SOFA ŁÓŻKO DZIECI kanapy pufa jaś PROMOCJA (2102616388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co o tym myślicie?

Ida też myślałam o czymś takim, taka sofka mała, zgrabna i nawet druga osoba się zmieści w razie "nocnych alarmów".

reklama
Ja się takich kanap boję ze względu na piankę i to, że może szybko się odkształcić i powstaną góry i doliny.

Do góry