A mąż dziś Hani w IKEI kupił pluszowe warzywka DUKTIG Komplet warzyw, 14 szt. - IKEA i pluszowe zwierzaczki LANDET Zestaw zwierząt 8szt. - IKEA, a do tego klocki drewniane. Klocki olała, ale zwierzaki przypadły do gustu, a najbardziej świnka, którą tuliła i nosiła po mieszkaniu ;-)
reklama
Dawidowe, są jeszcze takie razem z farmą, ale dużo droższe. O takie LANDET Gospodarstwo ze zwierzętami, 13s - IKEA
Mi się w ogóle podobają te Ikeowe zestawy pluszowego jedzonka. Planują kupić Hance jeszcze serwis do herbaty, ale to nie w IKEI Jak byliśmy u znajomych, to się jej spodobał. Mają taki Fisher Price'a, ale widziałam na allegro tańszą podróbę.
Mi się w ogóle podobają te Ikeowe zestawy pluszowego jedzonka. Planują kupić Hance jeszcze serwis do herbaty, ale to nie w IKEI Jak byliśmy u znajomych, to się jej spodobał. Mają taki Fisher Price'a, ale widziałam na allegro tańszą podróbę.
ikaa29
Fanka BB :)
ragna te warzywka fajne,wogóle to muszę mojego mena do Ikei zaciągnąć na zabawki.
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
dziewczyny, w związku z tym że moja Misialina zaczyna wzorem Tomcia kombinować z dezercją łóżeczkową - zastanawiam sie nad kupnem jakiejś kanapki dla niej. ani wyciąganie szczebelków z łóżeczka ani łóżeczka z barierkami mnie jednak nie przekonują (miedzy szczebelkami w nocy by wyleciała pewnie, a znad barierki poleciała na nos), myślałam nad czymś w tym stylu"
KANAPA SOFA ŁÓŻKO DZIECI kanapy pufa jaś PROMOCJA (2102616388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co o tym myślicie?
KANAPA SOFA ŁÓŻKO DZIECI kanapy pufa jaś PROMOCJA (2102616388) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co o tym myślicie?
reklama
Podziel się: