reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

i coś mi ucięło ;-(.

My decydujemy się na koła pompowane- lepsza amortyzacja na nasze chodniki, no i można pojechać w teren.

Co do wózków firmy aro- spodobał mi się w sklepie model enzo (jak klikniesz na stronie producenta w aro team, to potem oferta i wyskakują fajne wózki), ale w spacerówce szukam wózka, bez koszyczka na nóżki (materiał w spacerówce na takiej obręczy i nóżki są w środku) no i akurat ten model ma plastikowe szprychy w kolach i szerokie- trudniej napompować.

Ten też jest ciekawy i ta cena...

Wzki dziecice, foteliki samochodowe, eczka dla dzieci - sklep Bobas

reklama
Dzięki, agrafa. No to mam co oglądać :).
Ale tak jak patrzę pobieżnie na wszystkie, to nadal Vulcano mnie kręci.

dorisday2512, no właśnie ta gama kolorów też mnie powala :)

ladygab, a gdzie mam szukać crash testów? Bo ja zielona w tym temacie.

Ostatnia edycja:
Efa- duzo fotelikow dla dzieci dostepnych np w marketach itd ma certyfikat ISO, nie jest trudno go zdobyc, natomiast dla bezpieczenstwa wazne sa wyniki crash-testow- aczkolwiek, tez sa malo miarodajne, bo sa robione przy predkosci 50km/h...kto dzisiaj jezdzi z taka predkoscia???

sa stronki z wynikami crash testow, ale nie wiem czy dostep do pelnych wynikow nie jest platny, najprosciej spytac sprzedawcy w dobrym sklepie wozkowym o to czy mial robione i ile gwiazdek dostal

Do mnie wlasnie dotarla paczuszka- a raczej paka, od kuzynki..troszke ciuszkow dla mnie no i cala kopa dla dzidzi w tym 3 kombinezony, nie przegladalam tego dokladnie bo dopiero w czw jak juz bede wiedziala, to zajme sie segregacja chlopiec- dziewczynka, na razie leza na lawie i sie napawam widokiem hihi

bede musiala tez wziasc od mamy 2 potezne walizki ciuszkow po Zosi i w domu mam jeszcze 2 mega reklamowki i zrobic przesiew:cool2: bede miala zajecie hihi

Ja na razie wszystkie ubranka , kocyki , reczniki i posciel trzymam jeszcze z metkami w reklamówkach i w szafie. W weekend mam delikatny remont , moze powinnam bardziej powiedzieć odświeżanie pokoju i potem będę już mieć komodę dla malucha na swoim miejscu więc zacznę pranie, prasowanie i ukladanie wszystkiego w komodzie. Łozeczko chyba tez juz kupię zeby tak fajnie sie juz zrobilo :-)

reklama
Do góry