reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

dziewczyny, piszcie , co kupujecie/chcialybyscie dostac/ swoim maluchom pod choinke?
coraz mniej czasu, a u mnie brak pomyslow..
Myslalam o rowerku, ale nie wiem czy nie za wczesnie.

reklama
Ja rowerek dopiero na wiosnę kupię ;) Teraz wielce nie szaleliśmy, dostał miasteczko wesołe klocki z FP i ośmiornice do kąpieli :) Już się tym bawi bo stwierdziliśmy że nie ma sensu czekać, bo jemu i tak wszystko jedno heheh jeszcze gapa :) Myśleliśmy też o sankach, ale widząc te "tony" śniegu w połowie grudnia, stwierdziliśmy, że za rok kupimy sanki hih
Od babci dostanie fotel pufa czi-czi pufy fotele nowosc prezent PP (1970480580) - Aukcje internetowe Allegro
A jeszcze myślimy o zakupie stoliczka z Boikido z nauką liczenia :) Na razie pewnie by głównie kręcił sobie pierdołkami a kiedyś tam przyda się w celu edukacyjnym :) ** STOLIK DO NAUKI LICZENIA BOIKIDO gratis (MJ) (1975496895) - Aukcje internetowe Allegro

A no i ciuszki jakieś zakupię z tych bonów do H&M co Wam pisałam :)

Conita a powiedz mi czy Daniel jest zadowolony z tych ośmiornic bo ja też przymierzam się do ich kupna i nie wiem czy warto?!!

Conita a powiedz mi czy Daniel jest zadowolony z tych ośmiornic bo ja też przymierzam się do ich kupna i nie wiem czy warto?!!

Mamy te Pływające Ośmiorniczki do Kąpieli TOMY Sklep (1964657611) - Aukcje internetowe Allegro
Daniel się nimi bawi, ale ze względu na to, że nie mamy wanny takiej dużej, to tylko część tych ośmiorniczek ma w kąpieli. Ta "podkładka" na której one siedzą i reszta ośmiornic - nimi bawi się w pokoju "na sucho" :) Ta "polewaczka" jest fajna bo szybko mu spłuczę głowę i podoba mu się, że woda jak spod prysznica leci :) A ośmiorniczki przyklejam mu w wanience, a on się siłuje żeby je urwać :) Psikać już też się nimi nauczył :)
Ja jestem zadowolona z zakupu tym bardziej, że je kupiłam za połowę ceny na nocy zabawek w TESCO :)

a u nas wczoraj bylo wielkie przemblowanie, wieksza czesc zabawek pochowalem i odbylo sie wielkie wyporowadzenie pozostalych zabawek miska do jego pokoju w salonie zostal tylko stoliczek i kilka mlaych zabawek i wiecie co jak normalnie olewal je, to dzis zaskoczenie, zbawa przedania, wiec chyba poprostu bylo tego za duzo pod reka

morima- rowerek to dobra sprawa, moje jeszcze nie mają ale planuję im kupić jak Olka będzie miała 3 urodziny. Ja już chciałam szybciej ale nie mam miejsca na dwa rowerki.
contica- ośmiorniczki fajne, ta pufaa super ale cena powalająca.
margeritta- ja jak mam pochowane zabawki w koszach i na regale to jak im jakaś wyjmę to się bawią jak nigdy, racja że dzieci mają za dużo i nie chcą się bawić.

kroma dla nas też za drogie, ale babcia się uparła że ta i koniec... bo my gdybyśmy sami kupowali, to raczej taką zwykłą bez bajerów, one są kolo 130-150zł

u nas też tak jest, że chowam zabawki :) później są "jak nowe" :D

u nas wszystkie zabawki są fajne i ciekawe ale na 10minut :eek::cool: i podobnie jak MORIAM nie mam pomysłu na prezenty świąteczne :-( na mikołajki dostaliśmy dla młodej za duże ubrania :)no:) i kolejny stos miśków, z którymi nie wiem co robić... Prosiłam, tłumaczyłam - nie :wściekła/y: dla mojej teściowej pluszaki sa najlepsiejsze i nie dciera do niej, że Alicja ma je w poważaniu. Teraz uparła się na takiego ogromniastego misia i brakuje mi już argumentów, żeby jej wytłumaczyć, że jest zdecydowanie zbędny i wyląduje w piwnicy jak tak dalej pójdzie...

reklama
makuc masakra!!! :wściekła/y:

Ja też nie mam pomysłu na prezent dla Pudzianka :eek:
od moich rodziców dostanie nowy jeździk, od innych prezentów się nie spodziewam, a jeśli już to na pewno nie będą się ze mną konsultować...

Do góry