reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

Natolin co robi krzeselko juz odp-przelacza sie albo na piosenki albo na nauke,w jezyku polskim i ang,jak sie siada to gra,ksiazeczka z boku jak sie str przewraca to opowiada caly dzien szczeniaczka po polsku i od razu po ang,te kredki z boku graja do re mi,grzybek jak sie dotyka to gra i swieci,no i mozna sie na nie wspinac:-)

reklama
U mnie kwestia pieniędzy dla Franka wygąda podobnie,jak u makuca :zawstydzona/y:,więc wolę prezent. Na pewno nie chcę rowerka,Kuba dostał na roczek i naprawdę baaaardzo niewiele na nim jeździł-nie chciał. Potem,jak już nam tylko przeszkadzał-oddaliśmy potrzebującym.

renata, rysia, fajne te zabawki co wstawiłyście :-)

makuc, no z takiego prezentu to napewno Alutka będzie zadowolona :tak: i u nas z kasą jest tak samo, więc poprostu w rodzinie umawiamy się co dzieciaczkom się najbardziej przyda albo podoba i to kupujemy, żeby też nie było sytuacji że coś się zdubluje albo będzie leżało niewykorzystane ;-)

nat, a więc krzesełko uczydełko gra, śpiewa, mówi i uczy, to tak w skrócie :rofl2: my mamy inną wersje niż renata, i u nas lampka, która mówi że światło się zapala albo gasnie i na jaki kolor świeci, jest książeczka ze zwierzątkami i jak się przekręca strone to naśladuje zwierzątka i mówi ich nazwe, i jest jeszcze zegarek. A tak poza tym to są pioseneczki, alfabet i różne inne dźwięki ;-)

czytam te opisy i coraz bardziej uczydełko mi sie podobać zaczyna :laugh2: ja chcę je teraz a nie za 2 miesiące !! [przytup nogą]

NAT, ROXI u nas to samo. W dzień można się pozabijać o porozwalaną wszedzie mase zabawek a Aliczke i tak to co zakazane najbardziej interesuje.
ROXI mam nadzieję, że się podzieli :)))

reklama
Do góry