reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ida ,pamiętam,chciała kiedyś dla Misi kupic hustawkę ,taką na metalowym stelażu i ja jej ją odradziłam,bo miałam taką dla Maksia i porażka totalna- w ogóle się nie sprawdziła- to "ramię" było za krótkie,trzeba było non stop stac przy niej i bujać:/...Miałam tę z F.P. teraz dla Amelki,no,ale ona już z niej wyrosła,a szkoda...generalnie,jeśli masz zamiar kupić i masz taką możliwość(żeby w domu zawiesić),to albo najzwyklejsza kubełkowa,taka,jak do ogrodu-ta,co pokazała Rysia b. fajna,bo widać,że "rośnie" z dzieckiem,albo rozejrzec się za jakąś domową,ale z silniczkiem ,bo te "zwykłe" to do niczego- w sensie,że musisz stac przy niej i bujać dziecia,bo zaraz sie zatrzymuje.Tylko nie wiem,czy dla takich duzych dzieci,jak nasze,jeszcze produkuja takie hustawki...jak chciałam poszukac,to wyskakiwały mi te z F.P.
ale tu znalazłam taka do 18 kg
http://megaplaneta.pl/pl/fisher-price-hustawka-delux-3w1-lezaczek-r2482.html

Ostatnia edycja:
dzięki.
hmmm, tego z fisher price to nie kupię, bo za drogie.
Mogę stać i bujać, byleby siedział w czymś choć chwilę, bo na razie nie ma miejsca, gdzie by siedział z radością :no::no::no::no:

Jak masz miejsce,to lepiej kupic taką podwieszaną do sufitu lub futryny drzwi- naprawdę lepsza.Zresztą najlepiej wybierz się do sklepu z art. dzieciowymi,przymierz Piotrusia do huśtawki i sama zobaczysz:).

Nat my mamy na razie taką rozkładaną do 9kg ale Iś sie jeszcze spokojnie mieści ;-) u moich rodziców mamy dwa haki w futrynie i na nich zawieszoną zwykłą kubełkową huśtawkę tego typu

hustawka-kubelkowa_48.jpg

kosztowała całe 19,99 w Cerfie ;-) Iś przeszczęśliwa mogłaby tam cały dzień siedzieć :-D

będziemy niedługo dokładnie tak samo montowali ją u nas w mieszkanku bo takie dwie kupiliśmy :tak:

reklama
ALICJA a jak to zamontujecie? bo może tylko ja tak myślę, że się nie da
HAPPYBETTI nie no tak poważnie to po prostu najchętniej by tylko raczkował i stał przy meblach i otwierał szafki itd, inne rzeczy go mniej interesują. ale nadal się uśmiecha do wszystkich i ludzi sobie "kupuje" i nie płacze

Do góry