reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

LOLISZA a myślałam, że masz mało wolnego czasu ;-)
nie wiem jak HAPPYBETTI, ale nam się złożyło zwykłe krzesło

reklama
My wczoraj kupilismy Be safea izi comfort x3.Zastanawialismy sie dlugo nad tym co mozna jezdzic tylem i po dlugich rozwazaniach wybralismy taki,ktorym jezdzi sie przodem i jestesmy bardzon zadowoleni poki co:-)
kupilismy tez pchacza ale narazie nie widac z jego strony zainteresowania :confused2: bardziej mu sie podobalo pudlo i foliowki:-D

Loliszko zgodnie z zasadami Feng shui?? a patrzyłaś gdzieś na necie? czy masz może jakieś inne źródło informacji? a i mam jeszcze pytanko, bo pisałaś o bramce na schody? i kupujecie 1 czy 2? bo ja się tak zasnawiam? bo u nas mała z nami chyba w sypialni będzie jeszcze to musimy kupić i na górę i na dół? i krzesełko super my się przymierzamy i też chcemy drewniane.

Sariska kupujemy jedną bramke chyba chociaż zastanawiam sie nad dwiema bo ja mam z salonu wyjście na taras i mi dzikus zwiewa jak tylko zobaczy otwarte okno. Pomyśle jeszcze nad tym. O feng shui czytam w necie nie uda mi sie dostosować do wszystkich zasad ale co moge postaram sie zrobić np łóżeczko nie powinno stać na linii okno-drzwi, powinno być skierowane do ściany krótszym a nie dłuższym bokiem, ustawione tak, żeby dziecko widziało drzwi, nie powinno byc w pokoju dziecka zabawek, które sa od dziecka większe, zabawek które się poruszają same pod wpływem ruchu powietrza bo pierwsze bo wpływają na poczucie bezpieczeńśtwa dziecka, no i nie powinno być zabawek używanych bo przynoszą energie innego dziecka itp :) Dopiero zaczęłam sie tym interesować, chcemy najpóźniej do roku Frankowi urządzić jego pokoik żeby już tam sam sypiał, mój M mówi że najbardziej traumatyczne i problemowe jest przenoszenie dziecka do jego własnego pokoju w okresie miedzy pierwszym a drugim rokiem życia, że jak przenosić to albo teraz, najpóźniej do roku albo po skończonych 3 latach więc decydujemy sie na wariant teraz. Zobaczymy jak sie to Franesiowi spodoba...

dziewczyny co do bramek, to jak kupujecie dwie to warto innych firm, dzieciaki szybko lapia co i jak, wiec by im troche to utrudnic powinno sie wlasnie zakupic rozne :)
co do krzeselek to lolisza zgodze sie z Toba, ja prawie Patrykowi paluszkow nie zgniotlam, chciala przesunac je w dol i mu reka utwila rozwyl sie nie milosiernie a ja nie moglam podciagnac go do gory, bo bylo za ciezkie, ale na szczescie tylo nak rzyku sie skonczylo i troszke czerwonych paluszkach, ale co ja sie strachu najdlam, teraz stoi w jednej pozycji i nic nie zmieniam

lolisza ciekawe co piszesz, u nas jednak sie nie da, bo pokoj za maly, lozeczko zawsze bedzie na lini okno /drzwi bo, pokoj jest szerokosci okna, jak bym lozeczko postawila bokiem krotszym to bym nei miala jak przejsc, no nie da sie... niestety
a co do przenoszenia to my po roczku planujemy, a jak wyjdzie to nie wiem, mlody za duzo razy w nocy sie budzi :(

reklama
wklejam ich opis, bo to w necie znalezione
Opis:

• słodkie buciki dziewczęce typu sneakers z błyszczącymi detalami
  • ze skóry i materiału syntetycznego
  • z boku logo
  • detale z tworzywa sztucznego w jaskrawych kolorach
  • sznurowanie z 4 otworami
  • na języku naszywka z logo
  • podeszwy Versaflex zapewniają optymalną swobodę ruchów i prawidłowy rozwój stopy i sklepienia stopy
  • wkładki PEEK'N'FIT posiadają pasek w okolicy palców, umożliwiający sprawdzenie, czy dziecko wyrosło z butów

Do góry