reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

LOLISZA a myślałam, że masz mało wolnego czasu ;-)
nie wiem jak HAPPYBETTI, ale nam się złożyło zwykłe krzesło

reklama
My wczoraj kupilismy Be safea izi comfort x3.Zastanawialismy sie dlugo nad tym co mozna jezdzic tylem i po dlugich rozwazaniach wybralismy taki,ktorym jezdzi sie przodem i jestesmy bardzon zadowoleni poki co:-)
kupilismy tez pchacza ale narazie nie widac z jego strony zainteresowania :confused2: bardziej mu sie podobalo pudlo i foliowki:-D

Loliszko zgodnie z zasadami Feng shui?? a patrzyłaś gdzieś na necie? czy masz może jakieś inne źródło informacji? a i mam jeszcze pytanko, bo pisałaś o bramce na schody? i kupujecie 1 czy 2? bo ja się tak zasnawiam? bo u nas mała z nami chyba w sypialni będzie jeszcze to musimy kupić i na górę i na dół? i krzesełko super my się przymierzamy i też chcemy drewniane.

Sariska kupujemy jedną bramke chyba chociaż zastanawiam sie nad dwiema bo ja mam z salonu wyjście na taras i mi dzikus zwiewa jak tylko zobaczy otwarte okno. Pomyśle jeszcze nad tym. O feng shui czytam w necie nie uda mi sie dostosować do wszystkich zasad ale co moge postaram sie zrobić np łóżeczko nie powinno stać na linii okno-drzwi, powinno być skierowane do ściany krótszym a nie dłuższym bokiem, ustawione tak, żeby dziecko widziało drzwi, nie powinno byc w pokoju dziecka zabawek, które sa od dziecka większe, zabawek które się poruszają same pod wpływem ruchu powietrza bo pierwsze bo wpływają na poczucie bezpieczeńśtwa dziecka, no i nie powinno być zabawek używanych bo przynoszą energie innego dziecka itp :) Dopiero zaczęłam sie tym interesować, chcemy najpóźniej do roku Frankowi urządzić jego pokoik żeby już tam sam sypiał, mój M mówi że najbardziej traumatyczne i problemowe jest przenoszenie dziecka do jego własnego pokoju w okresie miedzy pierwszym a drugim rokiem życia, że jak przenosić to albo teraz, najpóźniej do roku albo po skończonych 3 latach więc decydujemy sie na wariant teraz. Zobaczymy jak sie to Franesiowi spodoba...

dziewczyny co do bramek, to jak kupujecie dwie to warto innych firm, dzieciaki szybko lapia co i jak, wiec by im troche to utrudnic powinno sie wlasnie zakupic rozne :)
co do krzeselek to lolisza zgodze sie z Toba, ja prawie Patrykowi paluszkow nie zgniotlam, chciala przesunac je w dol i mu reka utwila rozwyl sie nie milosiernie a ja nie moglam podciagnac go do gory, bo bylo za ciezkie, ale na szczescie tylo nak rzyku sie skonczylo i troszke czerwonych paluszkach, ale co ja sie strachu najdlam, teraz stoi w jednej pozycji i nic nie zmieniam

lolisza ciekawe co piszesz, u nas jednak sie nie da, bo pokoj za maly, lozeczko zawsze bedzie na lini okno /drzwi bo, pokoj jest szerokosci okna, jak bym lozeczko postawila bokiem krotszym to bym nei miala jak przejsc, no nie da sie... niestety
a co do przenoszenia to my po roczku planujemy, a jak wyjdzie to nie wiem, mlody za duzo razy w nocy sie budzi :(

reklama
wklejam ich opis, bo to w necie znalezione
Opis:

• słodkie buciki dziewczęce typu sneakers z błyszczącymi detalami
  • ze skóry i materiału syntetycznego
  • z boku logo
  • detale z tworzywa sztucznego w jaskrawych kolorach
  • sznurowanie z 4 otworami
  • na języku naszywka z logo
  • podeszwy Versaflex zapewniają optymalną swobodę ruchów i prawidłowy rozwój stopy i sklepienia stopy
  • wkładki PEEK'N'FIT posiadają pasek w okolicy palców, umożliwiający sprawdzenie, czy dziecko wyrosło z butów

Do góry