reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - Wyprawkowy

LOLISZA ja mam techno xt, ale też xlr najbardziej bym chciała, wiadomo. mi się jeździ nim cudownie!!!

u nas przecież też nie są cudowne chodniki, ale bardzo dobrze mi z tym wózkiem, chociaż jak gdzieś do parku czy do lasu to biorę ten duży wózek albo jak chcę dużo napakować pod wózek ;-)

ooo, a o kasku to ja nawet nie pomyślałabym ;-)

a odnośnie zakupów to niestety na dada na promocji się nie załapałam, a bardzo mi podpasowały!
za to zakochałam się w zapachu chusteczek dada zielonych

reklama
No własnie ten xlr....marzenie... Ale już poszalałam, kupiłam fotelik za 1490, więc o xlr dalej moge tylko marzyć...

No cóż i tak bez wózka zostać nie możemy a żeby kupić xlr musimy sprzedać mutsy więc chyba zrobimy tak, że pojeździmy co jakiś czas tym Questem od kumpeli i jak będzie wygodnie to jesienią spróbujemy sprzedać mutsy, zostaniemy z tym questem i jak nam sie sprzedać uda to kupimy pewnie tego maclarena xlr. Zime przejeździmy w sankach a kolejnej wiosny już mi na pewno sie w mutsy nie zmieści, tzn bedzie mu niewygodnie więc i tak musimy taką już "dorosłą" spacerówke mieć.

Ja mam spacerówkę casualplay s4 i jestem bardzo zadowolona. Pawciowi w niej wygodnie, ale jest dość spora i na wyjazdy nie za bardzo, bo choć mamy duży bagażnik to i tak ciężko się zapakować. Chyba, że zakupimy większy samochód hi,hi:)

My wczoraj specjalnie wyprawę do stonki po dady uskuteczniliśmy a tam półki puste :oo2::no2::growl:
za to udało mi się w ciuchlandzie Alutkowi sukienkę na chrzest kupić. Całe 7.50 zapłacilam a jeszcze z metką byla:))) wieczorem zrobię zdjęcie i wstawię. Aaaa co :laugh2::laugh2::laugh2:

ja tam już przeszłam z Olką parę wózków, i powiem wam, że teraz dużo jest fajnych. Ja miałam dla Olki głęboki taki tani z wielkimi kołami pompowanymi i jeszcze Arek w nim śmigał. Dałam za nią 600 zł i miała opcję na spacerówkę, a teraz dla Arka mam mniejszą spacerówkę, żeby można było na drugie piętro wnieść. Ja mam Hauck Espirt, dla córki też, tylko córki jest większa i cięższa, Arka to typowa parasolka. Na razie nie narzekam, zobaczymy zimą, lepiej jest mieć pompowane koła na zimę.

A ja zakupiłam dzisiaj te pieluszki dada :-) co prawda na promocje się już nie załapałam :no: ale wychodzi tyle samo co te rossmanowe więc zaryzykowałam ;-) Przyznam że wygląda mają naprawde super, te obrazki i jakość też wydaje się lepsza niż była :tak: Testujemy od rana i wydają się bardzo chłonne, ale mieliśmy już pierwszy przeciek i to ten kupkowy :baffled: teraz nie wiem na co zwalić na ilość produkcji czy złe zapięcie :dry: Zużyje tą paczke i wtedy zdecyduje czy nie wrócić do babydreama.

reklama
My też testujemy Dady od tygodnia, ani jedna kupa nie wyciekła jeszcze :-) więc dady na codzień, pampers na noc, spacery i dajemy radę :-)

Do góry