reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

buziak oj tam oj tam majty się założy i będzie gicio nio i cyckonik też, co mi po koszuli :rofl2::wściekła/y:

to juz zdecydowanie psuje wizerunek:-D:-D;-)

w Lubelskich szpitalach po porodzie zabraniają chodzić w spodniach ;( trzeba koszule nocną i niema gadania eh. taki wymóg.

a mi sie wydaje ze nawet wygodniej po porodzie w koszuli.. wiem ze to o wietrzenie chodzi;-) /u nas w szpitalu krzycza jak sie majtki zakłada
ja nawet jak ide do gina w ciazy czy nie w ciazy ta zawsze zakładam sobie jakąs dłuzsza tunike i w niej zasiadam na fotel.. Nie czuje jakos tego momentu jak dr prosi bym juz sie ubrała i do przebieralni daje z tą gołą dupa tak na widoku.. zawsze ten moment był dla mnie najdziwniejszy u gina:sorry2:
A w domu spac nago nie bede co by szacunku u męża nie stracic:-D:rofl2:
i dzieci nie straszyc:happy:

reklama
buziak to co psuje wizerunek majty czy cyckonik :-p:szok:

a mój to nie lubi mnie w ubraniu w nocy woli bez niczego także ja mam o tyle dobrze że nawet nie muszę seksownej bielizny kupowac bo go to nie rusza :-) :-D

to juz zdecydowanie psuje wizerunek:-D:-D;-)

a mi sie wydaje ze nawet wygodniej po porodzie w koszuli.. wiem ze to o wietrzenie chodzi;-) /u nas w szpitalu krzycza jak sie majtki zakłada
ja nawet jak ide do gina w ciazy czy nie w ciazy ta zawsze zakładam sobie jakąs dłuzsza tunike i w niej zasiadam na fotel.. Nie czuje jakos tego momentu jak dr prosi bym juz sie ubrała i do przebieralni daje z tą gołą dupa tak na widoku.. zawsze ten moment był dla mnie najdziwniejszy u gina:sorry2:
A w domu spac nago nie bede co by szacunku u męża nie stracic:-D:rofl2:
i dzieci nie straszyc:happy:

u mojej gin nie ma czegos takiego jak "przebieralnia" jest krzeselko obok fotela ( samolotu ) i to na nim sie rozbierasz/ubierasz :)

buziak to co psuje wizerunek majty czy cyckonik :-p:szok:

a mój to nie lubi mnie w ubraniu w nocy woli bez niczego także ja mam o tyle dobrze że nawet nie muszę seksownej bielizny kupowac bo go to nie rusza :-) :-D

mojemu tez bardziej pasuje jak sie kłade bez niczego;-) ale po porodzie to nie bedzie dobry pomysł:tak:
a wizerunek to popsuje wszystko z czego bedzie kapac:baffled:

Kamila - no to tez inaczej, nie przechodzisz całego gabinetu z białą dupa na wierzchu, nie mowa teraz jak sie wszystko trzesie;-)

nioo ja mam nadzieję że skończę na jednym dziecku :-D, a zanim dorośnie aby wiedzieć o co kaman to zdążę się nacieszyć :-)

dopisze swoje 3grosze
ja zamówiłam z allegro muzzy i na tym kończę.
plus muszę jeszcze upolować jakieś inne tkaniny ściśle do porodu i ewentualnie przebrania się w szpitalu
najlepiej teraz, póki są przecenki ;-)
ja nawet teraz spie w staniku, bo niestety musze, wiec potem bedzie to samo.
plus majtasy jakie, co by meza nie pobrudzic, bo mi na zawal padnie

ja juz sie boje, by mi wody podowe nie poszly w lozku, na moj kochany materac :baffled:
zamowilam takie ceratki i bede chyba sobie w nocy je klasc pod przecieradlo i ochraniacz zarowno u nas jak i u tesciowej

ale tak Wam powiem, to jeszcze nie do konca skumalam co sie ubiera do momentu samego porodu, bo niektore ida w koszulakch mezow, ale to przeciez dupsko widac bedzie :baffled: plus moj nie ma takiej z rozcieciem na przodzie, chyba ze po porodzie w przyplywie ostatnich sil sie te koszulke jak tarzan rozrywa :-D;-)

reklama
sicilpol - sa takie fajne przescieradła ktore z jednej strony maja ceratke a z drugiej normalnie milusia tkanine:tak: mozna to prac i jest to super w takich sytuacjach jak i pózniej dla dzieci jak sie je odpieluchowywuje:tak:

Do góry