reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

buziak oj tam oj tam majty się założy i będzie gicio nio i cyckonik też, co mi po koszuli jak i tak będę ją miała pod cyckami w nocy :rofl2::wściekła/y:, to prawie jakbym nago spała

reklama
Widze,ze juz szalenstwo zakupowe trwa na calego :-D

Przedwczoraj zamowilam sobie w H&M przez interent dwie bluzeczki z guziczkami - zeby przez dzien w szpitalu smigac, skarpetki, spodnie 3/4 czarne,bo takie sa najlepsze i stanik do karmienia - br wiekszy,bo z doswiadczenia wiem,ze przez pierwsze dni sa cycuchy jak balony :-)

kupilam sobie tez 2 pizamki do szpitala
1.jpg

no i kupilam wkoncu inny rozek niz wczesniej wklejalam - wybralamUnbenannt.jpg kolor zielony

ja to w domu zapewne będę na golasa spać ale w szpitalu tak troszkę niebardzo

to tak jak ja - ja to jedynie majteczki zaloze do sopania,a tak to gora gola i dzidzie bez problemu sie nakarmi
co do szpitala,to raczyj nie wypada :-D dlatego tez kupilam sobie pizamki :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w Lubelskich szpitalach po porodzie zabraniają chodzić w spodniach ;( trzeba koszule nocną i niema gadania eh. taki wymóg.

A u nas wogole nie zagladaja, co rano obchod i sie tylko pytaja czy cos boli,jak krwawienie itp. a wdzien wypisu idzie sie do osobnego pokoiku do gin. ale to tez tylko wypyta sie o wszystko i tam nie zaglada.

Ja sobie nie wyobrazam spac w koszuli - jakos nie lubie.

reklama
Do góry