reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

dzięki kobietki :-) na pewno jak Niunia już będzie na świecie to nie będzie to problem (chyba) kupić jej buciki a póki co to może trochę pohamuję moje zapędy zakupowe w tej dziedzinie zwłaszcza że pewnie macie rację i ze względu na porę roku będzie to raczej zbędny wydatek

reklama
kasia.natka ja kupilam takie mikruski trampeczki i na nich byl rozmiar 17 i napisane 3-7 miesiecy, i jeszcze jedne rozmiar 18 i na nich jest ze niby 6-12 miesiecy. mam nadzieje ze pomoglam :)
czapeczki to nie mam pojecia, kupilam jedna w mothercare newborn i ona jest naprawde malenka, i w paczce z alllegro troche wieksze dostalam , co bedzie pasowac to ubiore. jak co to wlasnie zawsze mozna kupic w ostatniej chwili.

carla ta seria vox jest piekna, ostatno widzialam ta toaletke w gazecie jakiejs i tez sie zastanawialam nad nia.

pola super ze piszesz ze da sie tak malutkiego miesiecznego juz nauczyc samemu zasypiac:) baaaardzo mnie to cieszy.

agaundpestka a jaki masz ten wozek jane? ja sie zastanawiam nad nimi.

dziewczyny co powiecie na nowy watek dotyczacy tylko wozkow? wiem ze niektore juz maja, kazda ma jakies znajome z wozkami moze zbierzemy opinie?

Ostatnia edycja:
josie gdyby nie polozna to na pewno bym go usypiala do nie wiadomo jakiego wieku. A tak to kobieta doradzila i dzieki Niej dziecko samo zasypialo a ja mialam wieczor dla siebie:tak: bo pierwsze 3 tygodnie jego zycia nie wiedzialam jak sie nazywam:no: plakal co po chwile, budzil sie co 10 minut:-( a On byl glodny (mialam malo pokarmu), odkad dostal butle tak pieknie zasypial:tak:
spanie ma do dzisiaj, spioch jeden:-D o 10 krolewicz wstaje czasami a najwczesniej przed 9:tak:

co do tematu wozkoch jestem za, byloby wygodniej, tylko o wozkach:tak: bo tutaj sie wszystko miesza, a niektore chca sie na pewno duzo dowiedzieć

mOJ 2-latek:-D
Bo kolezanki 3 latka 24:tak:
zalezy od dziecka:-)
na poczatek i tak tych bucikow nie potrzebnych, moim zdaniem.
Bedzie cieplo, dziecko na spacerki gole stopki albo skarpeteczki pewnie.
Najwygodniej:tak: a buciki na ozdobe czasami:-D
Pozniej bedzie wazny wybor bucikow jak zacznie chodzic, zeby byly najwygodniejsze itp.

mój też nosi 26 :p
a co do bucików na maluszki to mam takie samo zdanie jak i Ty - tylko dla ozdoby ja nie kupuje żadnych buciczków do puki nie zacznie chodzić :) a na lato to tym bardziej gola stopka niech oddycha skórka :)

Ja wlasnie dostalam przesyłke z allegro od sprzedawcy ktorego polecala sicilpol, podklady, majtki, smoczki, waciki, butelki, osłonki, przescieradla i cos tam jeszcze.
Polecam, nie trzeba biegac po sklepach i jaka raosc jak wszystko przyjdzie hurtem. No i oczywiscie duzo taniej.
Kurcze jeszcze wozek i moge rodzic:szok:

reklama
Ja zamierzam spać jak mnie natura stworzyła:-D rano będę wskakiwała w szlafrok i będzie git:-D ja po Ali mam pełno to nie muszę koszul kupować, ale staniki do karmienia nóg dostały.....

Do góry