reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Kamila to pizama tez do karmienia, wiec podejrzewam ze jakos to chyba przemysleli. Co dla mnie najwazniejsze i przesadzajace to sciagacze w dole nogawek. Nienawidze jak mi sie nogawki podciagaja w nocy brr.

a ja z kolei nienawidzę jak mam coś na nogach niezaleznie czy to kołdra czy spodnie, moge spac tylko w krótkich spodenkach z całkiem odkrytymi nogami - syn ma tak samo jak i ja hehe

reklama
bodziaki suuuuuper:tak:
jakich kupujecie wiecej na długi czy krótki rekaw???
Wydaje mi się że raczej po równo, niby w lecie będzie ciepło ale jesienią już raczej długi się przyda

Pola i tanie 32 zl szlafrok a koszulka 29 zl wiec nie jakos bardzo duzo. Polska firma 100% bawelny. Mysle ze do szpitala w sam raz. Ale wynalazlam jeszcze jedna piekna ale to juz do domku, co by mezowi milo sie patrzylo. :-)
http://100sklepow.pl/storage/mamadama/productgallery/opt_13160337231891096371132781054.jpg
http://100sklepow.pl/storage/mamadama/productgallery/opt_12951001277139352931545413528.jpg

a można prosić link do tej dla męża?

Do góry