reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Wszystkie śliczne ciuszki kupiłyście ;D bym wstawila te co kupiłam ale jakoś weny nie mam. Maćku bardzo różowo u Ciebie ;D gkvip- śliczne ciuszki, buciki a najbardziej urzekły mnie te śpioszki tzn pajacyki na pierwszym zdjęciu z motywem kubusia ;D

gkvip super zakupy:) Widzę,że tyle smoków kupiłaś ,a ja się zastanawiam gdzie są pojedynczo pakowanie bo wszędzie widzę podwójnie a na pierwsze 3 m-ce po co aż 2? hehe chyba kupię 2:-D

maćku ślicznie różowo u Ciebie tak jak i u mnie hehe a ja też różu nie lubię.Mija córka nic różowego nie miala łatwiej było o ciuszki uniwersalne

Ostatnia edycja:
Kochana sklep znajduje sie na osiedlu ługi w KARCZEWIE...koło Otwocka. Pod sklep dojeżdza z centrum autobus linii prywatnej Minibus bilet 5,50 w jedną stronę jedziesz ok 35-40 minut.
http://www.minibus.com.pl/nowa/2011/rozklad06/wal04062011.pdf tu jest rozkład jazdy i przystanki trasa przy wiśle.
A tu http://www.minibus.com.pl/nowa/2011/rozklad06/tory-04062011a.pdf trasa dłuższa wzdłuż torów pkp.
Nazwa sklepu Maskarada.
Polecam być w srodę i czwartek nowy towar OD 10 DO 19.
W piątek -10% od ceny na metce na cały towar.
w sobotę -30% od ceny na metce 10-14,
w poniedziałek -50% od ceny na metce 10 -19,
we wtorek wszystko za złotówkę i trzeba być od rana bo do południa potrafi nic niebyć......Zapraszam

Ostatnia edycja:
przyznaj sie ze M Ci w koncu strone allegro zablokowal:rofl2:
Macku sliczne:) rzeczywiscie rozowo hehehe. ale Ty juz tez powinnas chyba przestac bo w nalog wpadniesz :D

No w tym probelm ze jak mu pokazuje co mie sie podoba to mówi kup. Jakby blokada była to by mnie nie ciagneło :)
Ale do przyszłego piatku nie kupie nic rózowego :) Chyba ze sie jutro złamie bo fajny zestaw bodziaków na allegro jest :p
Ale zdaje sobie sprawe ze duzo 56 mi nie potrzeba i zaczynam 62 i 68 kupowac. A własnie - w zimie jaki rozmar beda nasze fasolki nosic??

maćku, gvip - cudne rzeczy.

zima beda miec pol roku, na pol roku rozmiar to 68 ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze maly jak mial 4 miesiace to juz nosil 74 bo 68 juz sie nie miescil a na jakies 8 miesiecy mial juz 80 i potem nosil go juz dluuugo, pol roku na pewno. wiec ja na zime jakis kobminezon to tak 74-80 bede kupowac ale to jeszcze tyyle czasu i zalezy jak duze dzieci nam sie urodza:)

ViolaPop ja tez sie zastanawialam po co dwa dopoki nie zgubilismy jednego jak Kuba byl maly, tzn, nie wzielismy od znajomych:no: i wrocilismy do domu a w szafce czekal drugi, uff wiec polecam miec dwa na wszelki wypadek:tak:

Dziewczyny zakupy super :tak:

reklama
no lepiej miec wiecej bo smoczk trzeba zmieniac co miesiac na nowy wiec na pierwsze 3 miesiace i tak pojda 3 o ile bedzie od poczatku na smoczku.ja juz tak kolo roczku jak byl to co miesiac nie kupowalalm nowego ale na poczatku tak, bo ta guma robi sie taka dziwna jak dluzej sie smoczek uzywa:/

Do góry