reklama
MsMickey
Fanka BB :)
Ja zaczelam spokojni: 2 butelki 150 tommy t, 1 but 260 tommy t, 1 butelka antykolkowa tt, miarka do modyfikowanego mleka, zakretka do tych butelek, 10 pieluch tetrowych, oraz, po naczytaniu sie o porodach na forum, majtasy wielorazowe siatkowe i jednorazowe, wklady poporodow wiecej nie pamietam. Ale skonczylam zakupy o 1 w nocy. Oczywiscie allegro. No i czekam na te bodziaki z linka z glownego:-)
Ale dopiero po zakupie tych butli mam wrazenie, ze kupilam cos dla dziecka a nie dla siebie;-)
Macie jakies zdanie na temat tych butelek?
Ale dopiero po zakupie tych butli mam wrazenie, ze kupilam cos dla dziecka a nie dla siebie;-)
Ja zaczelam spokojni: 2 butelki 150 tommy t, 1 but 260 tommy t, 1 butelka antykolkowa tt, miarka do modyfikowanego mleka, zakretka do tych butelek, 10 pieluch tetrowych, oraz, po naczytaniu sie o porodach na forum, majtasy wielorazowe siatkowe i jednorazowe, wklady poporodow wiecej nie pamietam. Ale skonczylam zakupy o 1 w nocy. Oczywiscie allegro. No i czekam na te bodziaki z linka z glownego:-)
Bardzo dobry wybór wszystkie butelki tt są antykolkowe
Ja wlasnie tak sie zastanawialam jakie butelki kupic tzn miedzy tym tt i avent, ale chyyba jednak lepsze sa tt widze ze duzo dziewczyn kupuje wlasnie te z tt, i jeszcze nie wiem jak z tymi smoczkami, lepiej wole kupic tylko nie wiem jakie i ile
Ja przetestowalam chyba wszystkie butelki, bo moje dziecko od poczatku bylo butelkowe. I powiem szczerze ,ze najbardziej przypadły mi do gustu Aventu. TT jest strasznie niewygodna w trzymaniu jak dla mnie a Aventu uzywamy do dzis.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
łoooooo to zaszalałaś!Od dziś nie wychodzę z domu...
Dzisiaj kupiłam 21 szt.
Pokaż proszeOd dziś nie wychodzę z domu...
Dzisiaj kupiłam 21 szt.
Kaganiec sobie załozyłam ale to nie znaczy ze nie ogladam
reklama
Niespodzianka
Fanka BB :)
Podziel się: