reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
W de góruje nuk, a ja lubie wszystko avent właśnie poza smoczkami i cały czas byłam pewna, ze bede miala nuk, a dostalam tt w prezencie i on taki malutki. uk sa od 0-6, a te od 0-3, ale ja sobie mogę planowac jak moje dziecko w ogóle nie zechce smoka:baffled:

No właśnie, nie kazde dzieci chcą smoka:no:
Moj brat nie mial w ogole:-)
Nie bylo problemu z oduczaniem;-)
Myślę, ze jaki mu dasz na samym początku taki polubi;-)

aga - tak gdzieś chyba po 1 mies. dziecko ma b. silny odruch ssania, moja Alinka mogłaby wtedy cały czas ciągnąć butlę, a tak nie może być, dlatego dałam jej smoka, żeby miała co ssać, ale ni było to cały czas jedzenie - przy karmieniu sztucznym nie może to być na żądanie i w dodatku co 15 min. czy co pół godzinki.
Ja teraz kupiłam od 0-3 mies. smoki, były tez takie od 0-6 m-cy, ale wolałam te mniejsze. Zawsze można później wymienić.

ja mam sterylizator do mikrofali canpola:)taki niebieski. w tesco ok 30 zl kosztuje:)i bylam bardzo zadowolona, tam mozna duzo roznych ******* powrzucac.
a avent to dobra firma bo to jest philips:)
Pola ja na aventa przeszlam tez dosc szybko wlasnie jak mlody mial 3 miesiace z kawalkiem bo jak zmienilam w tt na wieksze smoczki to wogole ich ciagnac nie chcial a aventa od razu zalapal:)nie wiem o co chodzilo z tymi smoczkami z tt wiec odsprzedalam te butelki kolezance:) a na poczatku je mialam bo mialam ten laktator z tt ale oddalam znajomej i ju nie mam wrrr...

Ja wlasnie zamierzam kupic laktator elektryczny Avent. W moim przypadku uratowal mi doslownie cycki:-) a i potem dlugo jeszcze korzystalam z niego. Jak dla mnie number 1. Kiedys mialam pozyczony. Teraz kupie sobie wlasny. A skoro mam juz sterylizator i podgrzewacz Avent to laktator i butelki tez kupie Avent.

Na poprawę humoru pozwoliłam sobie dzisiaj na odrobinę żółtego szaleństwa w Textillu :-D bodziak pasujący do tego wylicytowałam na allegro, tylko mi kaftanika teraz brakuje;-)

m@dz1@
gratuluję wózka, super jest, a jaki kolor? ten pomarańczowy?

reklama
Zaza jakie ceny sa w textilu tych spiochow? u mojej mamy jest ten sklep i mysle czy warto pojechac.ale wogole baardzo ladne:)a po co Ci kaftanik jak masz body???

Madzia wozek super:) to byl moj pierwszy typ:)zobaczymy na czym stanie w koncy bo teraz mysle nad 3...3-tec, xlander xa i bolder eco line

Do góry