Proszę mi tytułu nie odbierać...;-) Wcześniej kupiłamdorota- widzę szalejesz z zakupami. Chyba jako pierwsza nabyłas wózek:-)
reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Moja siostrzenica mówoła, ze jak raz pokazała małej wibracje tak już inaczej nie chciała leżeć, a i pamiętam, ze moja siostra tez miała taki i mówiła, ze nie wyrabia a bateriach już, wiec pewnie zalezy od dziecka.
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Proszę mi tytułu nie odbierać...;-) Wcześniej kupiłam
Hahaha....a to zwracam honor. jaki kupiłaś?
blond_20
Czarownica
Aga no w sumie cos w tym musi byc bo jakby tego dzieci nie cierpialy wszystkie to by nie montowali tego w kazdym bujaczku u mnie przynajmniej wibracje byly bardzo beeeee za to bujanie noga mamusi bylo najlepsze, ja to nawet bujalam pusty fotelik z przyzwyczajenia jak mlody spal w lozeczku a ja w fotelu siedzialam i kolo mnie stal bujaczek to bujalam pusty z przyzwyczajenia
Hahaha....a to zwracam honor. jaki kupiłaś?
taki.... ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NEO (3w1) wózek spacerowy + gondola + fotelik w zestawie
Podoba mi się pomysl Doroty z ciuchcią na ścianie
agaundpestka
Super te Wasz bryki ja się muszę oswajac z z tym, ze nie bede miala swojego wymarzonego bebecara
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Też rewelacyjny. jaki kolor? Czym sie sugerowałas przy wyborze?
Ja wciąz nie wiem co kupic. Napalam sie na stoke, ale on ma sprzeczne opinie.
Dorota- super pomysł , potem wstaw fotke
Dziewczyny z całym szacunkiem dla Was, ale ceny tych wózków są szokujące, ja tu sobie upatrzyłam w sklepie taki zwykły najzwyklejszy. -> przy wyborze patrze na koła (aby nikogo nie urazić) wszystkie 4 jednej wielkości, czy kosz na zakupy jest w miare pojemny, regulowana wysokość rączki
Coś w stylu WÓZEK BABY MERC AGAT lux + TACKA (2057206809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oczywiscie jeszcze zazstanawiam sie nad kolorystyka, ale to jeszcze troszke czasu jest na to, pozatym bede kupowac u siebie w miescie nie z allegro. I jak u siebie patrzałam to są wózki w cenie od 400zł w góre
Coś w stylu WÓZEK BABY MERC AGAT lux + TACKA (2057206809) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oczywiscie jeszcze zazstanawiam sie nad kolorystyka, ale to jeszcze troszke czasu jest na to, pozatym bede kupowac u siebie w miescie nie z allegro. I jak u siebie patrzałam to są wózki w cenie od 400zł w góre
agaundpestka
Lena oczywiscie kazdy kupuje na co go stac, ja od lat marzylam o jednym, ale teraz znalazłam sie w takiej sytuacji, ze ciesze sie z tego który dostane od siostrzenicy. A i dla mnie to ma byc komfort pchania, a ten co pokazalaś miała w swojej kadencji niani pare razy i za darmo go nie chce, ale to tylko moje zdanie.
reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Lena- ja nikomu do portfela nie zagladam. KIlkanascie lat temu nie byloby mnie stac, ale teraz dla wyczekanego dziecka nie bede oszczedzac. Wazny jest jego komfort, moj, a także "disajn"
Niestety po wózku za 400 zl nie mozna sie za dużo spodziewac. jest bardzo ciezki, z trudem miesci sie do auta, źle sie prowadzi, często psuje, a wyglad? Jak wiadomo rzecz gustu
Niestety po wózku za 400 zl nie mozna sie za dużo spodziewac. jest bardzo ciezki, z trudem miesci sie do auta, źle sie prowadzi, często psuje, a wyglad? Jak wiadomo rzecz gustu
Podziel się: