reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
No wiesz MAcku chyba ze masz sprzataczke i praczke co by to prala codziennie to moze i tak:rofl2: mi sie bardzo baldachimy podobaja ale tylko na zdjeciach :-D przy mlodym nawet nie kupowalam bo nasluchalam sie opinii o nich

AVO śliczny ten wózek i naprawde ci się udalo bo koszt nowego jest nieziemski,kiedyś a youtubie oglądałam filmik z nim. A kolor taki jaśniutki?

Później im większy brzuch tym mniej nam się będzie chciało za tym wszystkim chodzić,po za tym mi lepiej finansowo sobie rozłożyć te zakupy w czasie.

Ja właśnie czekam na zakupy z dużym brzuchem :) Na razie jeszcze ciagle biegam do pracy, dopiero co skończylismy remont mieszkania i kupowanie mebli, więc zanim ruszę na kolejne zakupy chcę trochę odetchnąc. Pewnie dopiero od kwietnia, jak zacznę L4 i będę miec więcej czasu. Nie ukrywam też, że liczymy trochę na pomoc rodziny i zanjomych w zakupach. w końcu po co są pepkówki:-) No i nie za bardzo mamy gdzie te wszystkie rzeczy składować.....

AVO tak tak :tak: tutaj zas wloszki sa cale w cam'ach ;-) wozki, lozeczka, zabawki, foteliki- mnie sie tez podobaja, ale wlasnie dlatego, ze tutaj duzo jednak peg perego, chicco czy cam, zdecydowalam sie na quinny, ktorego poki co w sklepie nie znalazlam :no:

reklama
Avo wózek superaśny, bardzo mi się podoba. Nad jolozem tez przez chwilę się zastanawiałam, ale jednak concord wygrał :happy:
co do mebli, to my też się zastanawiamy nad Klupś wersja z żyrafką. Widziałam na allegro cały zestaw z 7 elementów za 1699 i wydaje mi się, że to całkiem niezła cena. L. zachorował na ten zestaw, ja muszę jeszcze go przetrawić...

Do góry