reklama
blond_20
Czarownica
No wiesz MAcku chyba ze masz sprzataczke i praczke co by to prala codziennie to moze i tak mi sie bardzo baldachimy podobaja ale tylko na zdjeciach przy mlodym nawet nie kupowalam bo nasluchalam sie opinii o nich
AVO śliczny ten wózek i naprawde ci się udalo bo koszt nowego jest nieziemski,kiedyś a youtubie oglądałam filmik z nim. A kolor taki jaśniutki?
Później im większy brzuch tym mniej nam się będzie chciało za tym wszystkim chodzić,po za tym mi lepiej finansowo sobie rozłożyć te zakupy w czasie.
Ja właśnie czekam na zakupy z dużym brzuchem Na razie jeszcze ciagle biegam do pracy, dopiero co skończylismy remont mieszkania i kupowanie mebli, więc zanim ruszę na kolejne zakupy chcę trochę odetchnąc. Pewnie dopiero od kwietnia, jak zacznę L4 i będę miec więcej czasu. Nie ukrywam też, że liczymy trochę na pomoc rodziny i zanjomych w zakupach. w końcu po co są pepkówki:-) No i nie za bardzo mamy gdzie te wszystkie rzeczy składować.....
Bardzo mozliwe, bo to włoska firma, w Polsce mało dostępnaAVO- ladny wozek, o ile sie nie myle, moja sasiadka w dolu ma ten tylko, ze zielony, musislabym podpatrzec ;-)
sicilpol
Ma-Ma!
AVO tak tak tutaj zas wloszki sa cale w cam'ach ;-) wozki, lozeczka, zabawki, foteliki- mnie sie tez podobaja, ale wlasnie dlatego, ze tutaj duzo jednak peg perego, chicco czy cam, zdecydowalam sie na quinny, ktorego poki co w sklepie nie znalazlam
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 - sklep internetowy
te wózki sa świtne i mało spotykane w Polsce
Sunęłam nim po sklepie...przez chwilę się nawet zawahałam...ale jednak phil&teds.
reklama
Avo wózek superaśny, bardzo mi się podoba. Nad jolozem tez przez chwilę się zastanawiałam, ale jednak concord wygrał
co do mebli, to my też się zastanawiamy nad Klupś wersja z żyrafką. Widziałam na allegro cały zestaw z 7 elementów za 1699 i wydaje mi się, że to całkiem niezła cena. L. zachorował na ten zestaw, ja muszę jeszcze go przetrawić...
co do mebli, to my też się zastanawiamy nad Klupś wersja z żyrafką. Widziałam na allegro cały zestaw z 7 elementów za 1699 i wydaje mi się, że to całkiem niezła cena. L. zachorował na ten zestaw, ja muszę jeszcze go przetrawić...
Podziel się: