Aga ja podalam link ze wzgledu na to ze chodzi mi wlasnie o kola, kosz itd. Dlattego napisalam ze u mnie w miescie w sklepie bede kupowac, nie lubie na allegro bo ja to musze dotknac, ogladnac z kazdej strony i wogole. A duzy kosz na zakupy to podstawa u mnie.
Addiena w sumie racja, my auta nie mamy i narazie miec napewno nie bedziemy.
Dlatego napisałam aby nikogo nie urazić Fakt do czerwca pewnie zdanie moge zmienic i tysiac razy ;D ale co do kol i kosza napewno nie a no i aby byl wielofunkcyjny tzn gondola+spacerowka. Reszte sie zobaczy. W sumie to dobrze jak piszecie na co zwracac uwage przy wyborze wózka, tzn jak sie prowadzi, wage itd. Ja np. nigdy nie mialam stycznosci z wozkami w sensie wybierania i wogole,
Addiena w sumie racja, my auta nie mamy i narazie miec napewno nie bedziemy.
Dlatego napisałam aby nikogo nie urazić Fakt do czerwca pewnie zdanie moge zmienic i tysiac razy ;D ale co do kol i kosza napewno nie a no i aby byl wielofunkcyjny tzn gondola+spacerowka. Reszte sie zobaczy. W sumie to dobrze jak piszecie na co zwracac uwage przy wyborze wózka, tzn jak sie prowadzi, wage itd. Ja np. nigdy nie mialam stycznosci z wozkami w sensie wybierania i wogole,
Ostatnia edycja: