reklama
heh- on jest prawie niedostępny w Polsce....
udało mi się z tym wózkiem, bo odkupuję go od babki, która używała go 2 miechy i leci do Usa na pare lat- wsyztsko sprzedaje. Fotelik jest z bazą- cąłość nowa to 4500, ja dąłam 1500 a wózek jest jak nowy, spacerówka nie rozpakowana nawet
udało mi się z tym wózkiem, bo odkupuję go od babki, która używała go 2 miechy i leci do Usa na pare lat- wsyztsko sprzedaje. Fotelik jest z bazą- cąłość nowa to 4500, ja dąłam 1500 a wózek jest jak nowy, spacerówka nie rozpakowana nawet
A ja mam właśnie schizę, że coś pójdzie nie tak i nie zdążę wszystkiego kupić/przygotować. A lubię mieć wszystko dopilnowane osobiście. I tak myślę, że jak dobrze pójdzie to pod koniec lutego wszystko będzie gotowe (pod warunkiem oczywiście, że zachce mi się w końcu zedrzeć tapetę w pokoju dzieciaczka ;-))Niezłe jesteście dziewczyny Ja nie mam póki co jeszcze ani jednej rzeczy. Do czerwca jeszcze kupe czasu.
Kurde u nas nie ma tesco :-(ja przed chwila w tesco ogladalam wyprzedaze i jest bardzo duzo przecenionych o polowe z f&f ciuszkow, no 3 pajace za 39 zl, albo body czy rampersy za 30 zl tez 5szt i 3 szt. ale zakochalam sie w polspiochach i zaluje ze nie wzielam .byly sliczne bezowe 2 pak za 31 zl. ale naprawde przeslodkie
Bardzo ładny! I jak Ci się z nim udało!
xdorotaa
Fanka BB :)
Jezeli chodzi o pościel kupiłam tą co tam jest w aukcji ale w hurtownii u siebie w miescie dalam 189 zł i w sklad wchodzi: ochraniacz z wypełnieniem, poszewka na kołdre i poszewka na poduszke... i osobno z tej firmy - ten pierwszy link kupilam wypelnienie - koldre i poduszke... a jeszcze osobno flanelowe przescieradla antybakteryjne
Blond my kupilismy misia a nie zyrafke bo chcielismy miec szuflade na prowadnicach w lozku a zyrafka ma opcje z szuflada ale niestety bez prowadnic ...wiec troche szarpania)
Niby szybko... ale ja teraz kupowalam troche biorac pod uwage ze praktycznie od polowy marca do konca maja zostane sama i nie mialabym jak tego zwiesc... i z kim chodzic zeby to powybierac. a tak zapakowane wszystko bedzie czekac na rozwiazanie
Blond my kupilismy misia a nie zyrafke bo chcielismy miec szuflade na prowadnicach w lozku a zyrafka ma opcje z szuflada ale niestety bez prowadnic ...wiec troche szarpania)
Niby szybko... ale ja teraz kupowalam troche biorac pod uwage ze praktycznie od polowy marca do konca maja zostane sama i nie mialabym jak tego zwiesc... i z kim chodzic zeby to powybierac. a tak zapakowane wszystko bedzie czekac na rozwiazanie
AVO śliczny ten wózek i naprawde ci się udalo bo koszt nowego jest nieziemski,kiedyś a youtubie oglądałam filmik z nim. A kolor taki jaśniutki?
Później im większy brzuch tym mniej nam się będzie chciało za tym wszystkim chodzić,po za tym mi lepiej finansowo sobie rozłożyć te zakupy w czasie.
Później im większy brzuch tym mniej nam się będzie chciało za tym wszystkim chodzić,po za tym mi lepiej finansowo sobie rozłożyć te zakupy w czasie.
veritaserum71
Fanka BB :)
Ja właśnie oglądam komplety pościeli na allegro. Pierworodnemu kupiłam pościel z wkładem, a teraz chcę tylko poszewki :-) Niestety nie pamiętam wymiaru i nie mogę dokonać ostatecznego wyboru, ale wybór jest spory Podobają mi się te ozdobne falbanki, chyba się skuszę i tak za duzych zakupów małemu robić nie będę....bo już wszystko mam
reklama
Podziel się: