reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
heh- on jest prawie niedostępny w Polsce....

udało mi się z tym wózkiem, bo odkupuję go od babki, która używała go 2 miechy i leci do Usa na pare lat- wsyztsko sprzedaje:). Fotelik jest z bazą- cąłość nowa to 4500, ja dąłam 1500 :) a wózek jest jak nowy, spacerówka nie rozpakowana nawet:)

Niezłe jesteście dziewczyny :) Ja nie mam póki co jeszcze ani jednej rzeczy. Do czerwca jeszcze kupe czasu.
A ja mam właśnie schizę, że coś pójdzie nie tak i nie zdążę wszystkiego kupić/przygotować. A lubię mieć wszystko dopilnowane osobiście. I tak myślę, że jak dobrze pójdzie to pod koniec lutego wszystko będzie gotowe (pod warunkiem oczywiście, że zachce mi się w końcu zedrzeć tapetę w pokoju dzieciaczka :confused2:;-))
ja przed chwila w tesco ogladalam wyprzedaze i jest bardzo duzo przecenionych o polowe z f&f ciuszkow, no 3 pajace za 39 zl, albo body czy rampersy za 30 zl tez 5szt i 3 szt. ale zakochalam sie w polspiochach i zaluje ze nie wzielam .byly sliczne bezowe 2 pak za 31 zl. ale naprawde przeslodkie:)
Kurde u nas nie ma tesco :-(
Bardzo ładny! I jak Ci się z nim udało!:tak:

Jezeli chodzi o pościel kupiłam tą co tam jest w aukcji ale w hurtownii u siebie w miescie dalam 189 zł i w sklad wchodzi: ochraniacz z wypełnieniem, poszewka na kołdre i poszewka na poduszke... i osobno z tej firmy - ten pierwszy link kupilam wypelnienie - koldre i poduszke... a jeszcze osobno flanelowe przescieradla antybakteryjne:)

Blond my kupilismy misia a nie zyrafke bo chcielismy miec szuflade na prowadnicach w lozku a zyrafka ma opcje z szuflada ale niestety bez prowadnic ...wiec troche szarpania:))

Niby szybko... ale ja teraz kupowalam troche biorac pod uwage ze praktycznie od polowy marca do konca maja zostane sama i nie mialabym jak tego zwiesc... i z kim chodzic zeby to powybierac. a tak zapakowane wszystko bedzie czekac na rozwiazanie:)

AVO śliczny ten wózek i naprawde ci się udalo bo koszt nowego jest nieziemski,kiedyś a youtubie oglądałam filmik z nim. A kolor taki jaśniutki?

Później im większy brzuch tym mniej nam się będzie chciało za tym wszystkim chodzić,po za tym mi lepiej finansowo sobie rozłożyć te zakupy w czasie.

Ja właśnie oglądam komplety pościeli na allegro. Pierworodnemu kupiłam pościel z wkładem, a teraz chcę tylko poszewki :-) Niestety nie pamiętam wymiaru i nie mogę dokonać ostatecznego wyboru, ale wybór jest spory :tak: Podobają mi się te ozdobne falbanki, chyba się skuszę :-D i tak za duzych zakupów małemu robić nie będę....bo już wszystko mam :sorry:

A jakie jest Wasze zdanie na temat baldachimu nad łóżeczkiem? Czy oprócz ozdobnej pełni on jeszcze jakąś funkcję?

taki kolor taki jasny krem:) Wózek jest dokładnie taki jak na zdjęciu:)

co do baldachimów to ja odradzam- strat kasy i zbieracz kurzu.

reklama
Do góry