reklama
blond_20
Czarownica
Macku a mi ten szary komplecik sie baaardzo podoba
Ania ze ja nie mam smyka w gorzowie za to mozna przez internet na ich stronie zamowic a odebrac w punkcie empik i za przesylke nic sie nie placi wiec zawsze jakies wyjscie. a ze smyka ubranka bardzo lubie bo tez maja swietna jakosc, tyle ze cena nie najnizsza:/ a na poczatku to jednak bardzo szybko zmienia sie cale rozmiarowki wiec ja chyba na poczatku bede w pepco kupowac a dopiero takie na 80 cm z tego co po mlodym widzialam to mozna juz zdazyc zniszczyc i dluzej ponosic a nie 1.5 miesiaca jak wczesniej i wszystko do wymiany az zal
Ania ze ja nie mam smyka w gorzowie za to mozna przez internet na ich stronie zamowic a odebrac w punkcie empik i za przesylke nic sie nie placi wiec zawsze jakies wyjscie. a ze smyka ubranka bardzo lubie bo tez maja swietna jakosc, tyle ze cena nie najnizsza:/ a na poczatku to jednak bardzo szybko zmienia sie cale rozmiarowki wiec ja chyba na poczatku bede w pepco kupowac a dopiero takie na 80 cm z tego co po mlodym widzialam to mozna juz zdazyc zniszczyc i dluzej ponosic a nie 1.5 miesiaca jak wczesniej i wszystko do wymiany az zal
Uważam podobnie, dlatego na razie poluję w lumpkachMacku a mi ten szary komplecik sie baaardzo podoba
blond_20
Czarownica
Macku ja te na 56 cm mialam wlasnie z lumpka, potem te na 62-68-74 mialam z allegro wlasnie z ewa klucze i pinokio ale co poltora miesiaca szlo mi na wymiane calego rozmiaru kilkaset zl wiec niefajnie:/ dopiero te na 80 dlugo nam posluzyly i byly z roznych sklepow juz
blond_20
Czarownica
Dorota slodziutkie nawet pepco widze ja to juz mam schize i wszedzie widze ten sklep i ciagle uwazam za "Swoj":/. ale te body w paseczki naprawde piekne.
ja sie tak zastanawiam ile mam kupic body na dlugi i krotki rekaw, bo mlodego rodzilam koniec pazdziernika wiec bylo jasne ze dlugi ale my w czerwcu i nie wiem czy dlugi rekawe bo to malenstwo i musi miec cieplo czy krotki bo bedzie goraco i je ugotuje ma ktos jakies rady i madre pomysly ?
ja sie tak zastanawiam ile mam kupic body na dlugi i krotki rekaw, bo mlodego rodzilam koniec pazdziernika wiec bylo jasne ze dlugi ale my w czerwcu i nie wiem czy dlugi rekawe bo to malenstwo i musi miec cieplo czy krotki bo bedzie goraco i je ugotuje ma ktos jakies rady i madre pomysly ?
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
nie wiem czy dlugi rekawe bo to malenstwo i musi miec cieplo czy krotki bo bedzie goraco i je ugotuje ma ktos jakies rady i madre pomysly ?
Ja rodziłam w czerwcu 2010, było strasznie gorąco, na spacery zakładałam Hani rampersy albo body z krótkim rękawkiem i przykrywaliśmy ją pieluchą flanelową. Nie wiadomo jakie teraz będzie lato, tamto było masakryczne
reklama
blond_20
Czarownica
no w sumie racja. ja jeszcze musze rampersy kupic bo mam tylko takie na roczek bo wtedy akurat cieplo bylo jak maly nosil 80. a takie z krotkim rekawkiem i nogawkami krotkimi moga byc fajne na gorace dni
Podziel się: