reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Macku a mi ten szary komplecik sie baaardzo podoba:)
Ania ze ja nie mam smyka w gorzowie:( za to mozna przez internet na ich stronie zamowic a odebrac w punkcie empik i za przesylke nic sie nie placi:) wiec zawsze jakies wyjscie. a ze smyka ubranka bardzo lubie bo tez maja swietna jakosc, tyle ze cena nie najnizsza:/ a na poczatku to jednak bardzo szybko zmienia sie cale rozmiarowki wiec ja chyba na poczatku bede w pepco kupowac a dopiero takie na 80 cm z tego co po mlodym widzialam to mozna juz zdazyc zniszczyc i dluzej ponosic a nie 1.5 miesiaca jak wczesniej i wszystko do wymiany az zal

Macku a mi ten szary komplecik sie baaardzo podoba:)
Ania ze ja nie mam smyka w gorzowie:( za to mozna przez internet na ich stronie zamowic a odebrac w punkcie empik i za przesylke nic sie nie placi:) wiec zawsze jakies wyjscie. a ze smyka ubranka bardzo lubie bo tez maja swietna jakosc, tyle ze cena nie najnizsza:/ a na poczatku to jednak bardzo szybko zmienia sie cale rozmiarowki wiec ja chyba na poczatku bede w pepco kupowac a dopiero takie na 80 cm z tego co po mlodym widzialam to mozna juz zdazyc zniszczyc i dluzej ponosic a nie 1.5 miesiaca jak wczesniej i wszystko do wymiany az zal
Uważam podobnie, dlatego na razie poluję w lumpkach :tak:

Macku ja te na 56 cm mialam wlasnie z lumpka, potem te na 62-68-74 mialam z allegro wlasnie z ewa klucze i pinokio ale co poltora miesiaca szlo mi na wymiane calego rozmiaru kilkaset zl wiec niefajnie:/ dopiero te na 80 dlugo nam posluzyly i byly z roznych sklepow juz

Tu cos ode mnie...wiekszosc 62:)

IMAG0506.jpgIMAG0502.jpgIMAG0496.jpgIMAG0494.jpgIMAG0501.jpgIMAG0498.jpgIMAG0497.jpgIMAG0504.jpg

IMAG0503.jpg

dziewczyny- super zakupy.
Dorota - mam te same bodziaki, ( 2 fota w drugim rzedzie ;) )
ja mam juz tyle dla laleczki, ze pół dnia bym foty robila. Jak mam sie powstrzymac od zakupów ? :zawstydzona/y:

Dorota slodziutkie:) nawet pepco widze:p ja to juz mam schize i wszedzie widze ten sklep i ciagle uwazam za "Swoj":/. ale te body w paseczki naprawde piekne.
ja sie tak zastanawiam ile mam kupic body na dlugi i krotki rekaw, bo mlodego rodzilam koniec pazdziernika wiec bylo jasne ze dlugi ale my w czerwcu i nie wiem czy dlugi rekawe bo to malenstwo i musi miec cieplo czy krotki bo bedzie goraco i je ugotuje:baffled: ma ktos jakies rady i madre pomysly ? :D

Ja mam body i na długi i na krótki. Na długi można tylko śpioszki założyć i już a na krótki pajacyka,albo też śpiszki zależy od temperatury,

nie wiem czy dlugi rekawe bo to malenstwo i musi miec cieplo czy krotki bo bedzie goraco i je ugotuje:baffled: ma ktos jakies rady i madre pomysly ? :D

Ja rodziłam w czerwcu 2010, było strasznie gorąco, na spacery zakładałam Hani rampersy albo body z krótkim rękawkiem i przykrywaliśmy ją pieluchą flanelową. Nie wiadomo jakie teraz będzie lato, tamto było masakryczne

reklama
no w sumie racja. ja jeszcze musze rampersy kupic bo mam tylko takie na roczek bo wtedy akurat cieplo bylo jak maly nosil 80. a takie z krotkim rekawkiem i nogawkami krotkimi moga byc fajne na gorace dni:)

Do góry