reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Volka ja niby nie mam ograniczonego budzetu (tzn mam ale do 2000zl to jest ogromny wybor) i i tak nie moge znalezc :D co chwile podoba mi sie inny i nie moge podjac decyzji :)

reklama
a to mój wybrany wózek. W końcu znlalazlam jakies inne zdjęcia niż ze stron. W krakowie w saolonie go nie znalazłam.
Zamówie po świętach. Dokładnie ten kolor tylko wiklina ta ciemniejsza jak na zdjęciu na dole.
Tani w miarę i ma duże koła nieskrętne - na moje warunki koło domu idealnie.

Wózek wielofunkcyjny BabyActive BALLERINA WIKLINA zestaw 3w1 Kielce • OLX.pl

279239197_8_94x72_wozek-wielofunkcyjny-babyactive-ballerina-wiklina-zestaw-3w1-_rev002.jpg

Co do kotów to od dzisiaj też będe wyganiać małpy z łóżeczka :( macie rację, że się nauczą i później po klockach.

Załączniki

• 279239197_8_94x72_wozek-wielofunkcyjny-babyactive-ballerina-wiklina-zestaw-3w1-_rev002.jpg
    279239197_8_94x72_wozek-wielofunkcyjny-babyactive-ballerina-wiklina-zestaw-3w1-_rev002.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 90
Cocosh to był typ mojego męża do czasu aż w hurtowni nie spróbował go prowadzić. jednak skrętne koła to mega wygoda.
Mnie też meczy brak wózka. Jednak cały czas szukam takiego jak mi się podoba ale używanego. Na razie nic nie ma takiego. Raz znajoma mi podesłała link do takiego jak chce ale wtedy wydawało mi się że jak na używany za drogi. Potem jak jednak chciałam to już nie było.

Jak ja sie ciesze, ze my wozek mamy po pierwszym Synusiu:) i taki 3w1 i parasolke espiro:) teraz naprawde skupiam sie tylko na ciuszkach i drobnych dodatkach. Tanio i przyjemnie:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja kotów nie wpuszczałam do łóżeczka. Nie chciałam, by przypadkiem położył się na córce. Na noc kocury były poza pokojem

Cocosh ja też wolę skrętne koła. Pewnie ma dobrą amortyzację i dobrze się nim buja :)

Do góry