reklama
Ja wczoraj znalazlam taki wozeczek i bardzo mi sie spodobal wersja 3w1
fajny co to za nazwa firmy i wózka?
Prosze, tutaj jest aukcja tego wozka ZOBACZ...... HIT 2015 Wózek 4w1 FOTEL +9 GRATISÓW (5383550379) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dzastibasti
Fanka BB :)
Natka śliczny pierwszy zakup :-) Jak byłaś pewno, że taki wózek chcesz to żal nie skorzystać z takiej promocji :-)
gabiczek
Witam wszystkie mamusie. Mam do sprzedania fajne markowe ubranka i buciki po moim synku oraz łóżeczko. Zapraszam na aukcje
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Łóżeczko żyrafka KLUPŚ z materacem (plus pościel gratis) Sosnowiec • OLX.pl
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Łóżeczko żyrafka KLUPŚ z materacem (plus pościel gratis) Sosnowiec • OLX.pl
natka90
Manka sliczne papusie )
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Znalazłam fajną stronkę gdzie robią testy rożnych rzeczy dla dziecka:
Wyprawka Archives - Blisko Dziecka
napewno chcę:
Wiaderko do kąpieli.
Wyprawka Archives - Blisko Dziecka
napewno chcę:
Wiaderko do kąpieli.
Mała_Mi_89
Polecam blog Srokao składy kosmetyków dla nas i dzieci. Można sie wiele dowiedzieć
reklama
nailie
Manka ale cudaki! Pochwal się gdzie takie znalazłaś
Jej, ja jeszcze za niczym się nie rozglądałam, może jak poznam w końcu płeć to będę bardziej zmobilizowana
Na pewno chciałabym znaleźć jakiś dobry laktator, czy któraś może jakiś polecić? Przy Lalce używałam ręczny avent i w ogóle się u mnie nie sprawdził.
Jej, ja jeszcze za niczym się nie rozglądałam, może jak poznam w końcu płeć to będę bardziej zmobilizowana
Na pewno chciałabym znaleźć jakiś dobry laktator, czy któraś może jakiś polecić? Przy Lalce używałam ręczny avent i w ogóle się u mnie nie sprawdził.