reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
A ja dzisiaj poszłam na sklepy z ciotka... i sporadycznie weszłam do sklepu dziecięcego :D Tak tylko pooglądać :p i nie moglam sie oprzeć :p oczywiście mój ,a co tak wczas już kupujesz'

Załączniki

• 1447689516699.jpg
    1447689516699.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 81
Śliczne ubranka :) ja jeszcze się nie zabrałam za wyprawkę a czas leci. Jedynie spisałam co potrzeba. Kołyski brak, wózek do wymiany, ubranka nie przejrzane. Będzie trzeba się zabrać w przyszłym miesiącu.

Ostatnia edycja:
Luiza to jest rozmiar 62-68 tak na metce pisalo :) u nas jest taka tania odzież gdzie najwięcej jest malutkich rzeczy dla dzidziusia (połowa używki a połowa z metkami) i ta kurteczka była z metka za 5zł :D

ja też muszę zrobić napad na ciuchexy, ale to już grudniu, bo wpadnie nam dodatkowa kasa... zobaczymy też ile ciuszków spłynie od znajomych, którym my pooddawaliśmy ubranka po Olci :p

Oo :) fajne i nowe za taką śmieszną cenę :-)
Kurcze ja jakoś nie umiem nić znaleźć jak idę do jakiegoś ciuchacza....nie wychodzi mi to niestety a tyle fajnych rzeczy tam jest okazuje się :)

Luiza czasami są naprawdę rzeczy cud miód! Ja kupiłam sobie np. Płaszcz Płaszcz na zime h&M za 7zł wogole nie zniszczony ostatnio w tej samej taniej kupiłam kurtkę też z h&M Ale ja trafiłam za 1zł hahaha jak poszłam DO kasy myślałam ze baba sobie jaja ze mnie robi...Ale to mam jeden taki upatrzony ciucholand gdzie można cos fajnego znalesc Ale nie zawsze cos jest :p zazwyczaj jade tam tak jak mi sie nudzi bo jak cos potrzebuje konkretnego to nigdy nic nie ma :D

Dziewczyny jaki rozmiar kocyka polecacie do wozka? Chciałabym Minky do gondoli ale żeby potem wykorzystać go też w spacerówce...

reklama
Do góry