reklama
misssoni
Fanka BB :)
A ja zamówiłam przez stronę Avent- przekierowanie na sklep zestaw startowy Avent Natural za 109 zł... zamówiłam dwa takie zestawy... a kurcze na allegro są po ok 80 zł... aaaaaaaaaaaaaaaaa dlaczego tego nie sprawdzałam?????
Ja w pierwszej ciąży też tak zrobiłam teraz już wybrałam z Allegro. Ja wybrałam Lovi u synka fajnie się buteleczki i smoczki sprawdziły.
KubusiowaMama
Ja kupilam butelki tomme tippee. Przy pierwszym synku ich uzywalam i sie sprawdzily naprzemian karmilam butelka i piersia.
Ale teraz jak zobaczylam ze lovi wypuscilo serie szklanych butelek to zalowalam bo jednak szklo to szklo
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Ale teraz jak zobaczylam ze lovi wypuscilo serie szklanych butelek to zalowalam bo jednak szklo to szklo
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
nailie
My używaliśmy butelek i avent i tommee tippee, ale teraz od razu kupię ze 2 tt - jak dla mnie o wiele wygodniejsze do mycia i córa ani jednej kolki nie miała W sumie to do tej pory zdarza jej się wypić mleko do snu (z czym codziennie walczymy) i nic się z nimi nie dzieje (oczywiście prócz smoczków kwalifikujących się do wymiany przez pogryzienie - ale te i tak wytrzymały dłużej niż niż avent)
reklama
MłodaMama93