reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

Ja kupiłam prześcieradełko do wózka, bo tak sobie wywnioskowałam, że ten materacyk w wózku jest śnieżnobiały i łatwiej mi będzie prać prześcieradełko niż ciągle materacyk czyścić, bo wydaje mi się, że brudzić się może ;D A do wózka przewiduje dzidzie w kombinezon i kocyk już mam :D Ale wózka jeszcze nie, dalej czekamy aż zadzwonią ze sklepu, że po odbiór mamy się zgłosić :)

reklama
A to zakupy z wczoraj ;)

Załączniki

• 20160201_105055.jpg
    20160201_105055.jpg
    404,5 KB · Wyświetleń: 98
  • 20160201_104925.jpg
    20160201_104925.jpg
    421 KB · Wyświetleń: 100
  • 20160201_104841.jpg
    20160201_104841.jpg
    488,2 KB · Wyświetleń: 97
isia i ktore przescieradlo fajniejsze? frotte czy jersey? bo ja zamowilam jersey i zastanawiam sie czy dobrze zrobilam;)

Wysłane z mojego SM-T520 przy użyciu Tapatalka

Mi dziś przyszedł laktator i czekam jescze na organizer do łóżeczka...
Zostały już tylko pierdółki kosmetyczne: patyczki do uszu, octenisept, maść na brodawki, gaziki i wkładki laktacyjne... Zastanawiam się czy kupować majtki jednorazowe? Nie wystarczą zwykłe? Zwłaszcza, że i tak będą podkłady w użyciu...

reklama
Warto te jednorazowe. Ubrudzisz i wyrzucasz. A jak jest sporo tej krwi na poczatku to nawet mimo podkladow idzie sie ubrudzic.

Do góry