reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Ja dalej gnije w łóżku...
Wypralam wczoraj torbę do szpitala i parę rzeczy więc może... by trzeba było je wyprasowac ? Ale jakoś weny w sobie nie mam żadnej
Mamy mieć pożyczony przewijak stojący z półkami... mój już 2 tyg po niego jedzie i dojechać nie może Ale on ma na wszystko czas[emoji14]
Dzisiaj jakiś leniwy dzień...
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wypralam wczoraj torbę do szpitala i parę rzeczy więc może... by trzeba było je wyprasowac ? Ale jakoś weny w sobie nie mam żadnej
Mamy mieć pożyczony przewijak stojący z półkami... mój już 2 tyg po niego jedzie i dojechać nie może Ale on ma na wszystko czas[emoji14]
Dzisiaj jakiś leniwy dzień...
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Fanti u nas to się nie sprawdziło... M cały dzisiejszy dzień robi projekt :/
A ja już po zakupach. Ręczniki 2 szt, skarpetki 5 par, łapki niedrapki i czapeczki smerfetki. Worki na pieluchy, prześcieradło do łóżeczka w kolorze jasnym zoltym- żeby mi pasowało do pościeli minky która odbieram za tydzień i termometr do wody. Przez allegro zamówiłam dwa prześcieradła do wozka i przy okazji do nowego łóżka Zuzki też dwa bo wzięłam z jednej firmy.
Zamówienie w gemini też zlozone- 230 zł mi wyszło :/
Sab Simplex już w drodze do polski, tatuś ekspresowo mi wysłał
Jeszcze tylko wanienka ze stelażem i ta nakładka na przewijak. Mieliśmy jechać jeszcze po tapety dla Zuzki ale ja już nie byłam w stanie jechać :/
A ja już po zakupach. Ręczniki 2 szt, skarpetki 5 par, łapki niedrapki i czapeczki smerfetki. Worki na pieluchy, prześcieradło do łóżeczka w kolorze jasnym zoltym- żeby mi pasowało do pościeli minky która odbieram za tydzień i termometr do wody. Przez allegro zamówiłam dwa prześcieradła do wozka i przy okazji do nowego łóżka Zuzki też dwa bo wzięłam z jednej firmy.
Zamówienie w gemini też zlozone- 230 zł mi wyszło :/
Sab Simplex już w drodze do polski, tatuś ekspresowo mi wysłał
Jeszcze tylko wanienka ze stelażem i ta nakładka na przewijak. Mieliśmy jechać jeszcze po tapety dla Zuzki ale ja już nie byłam w stanie jechać :/
dzastibasti
Ja słyszałam, że oczka przegotowaną wodą można przemywać, ale należy pamiętać jak to robić, od zewnątrz do środka ?Co na to doświadczone mamy ?
CieńWielkiejGóry
dziewczyny gdzie ta lista byla taka fajna co nalezy kupic ? kolorowa ?
reklama