reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowo - wyprawkowe szaleństwo :)

reklama
Volka ani mi nie mów o bajzlu... Do Zuzki nie szło dzisiaj wejść tak 'ladnie' miała ;) ogarnęłam jej tylko ryneczek, tzn prawie wszystko z niego wywalilam bo miała tam same kartki, rysunki, rysuneczki itd itp... I zamiotlam. Biurka nawet nie ruszałam i szczerze mówiąc jak widzę, ze ona siedzi przy tym burdelu to nawet mi sie nie chce jej mowić, zeby cosik z tym zrobiła bo Zuzka tylko wrzuci wszystko do szafki i koniec :/ a ja nawet ńie mam siły, zeby pilnować co ma wyrzucić a co nie...

Kamka ja mam kocyki 80x90 cm.
Kubusiowa śliczny pokoik. U mojej Hani jakby tornado przeszło ;)
Volka super kolekcja.
Ja dla małego 2 szuflady w komodzie zwolniłam plus kocyki i śpiworek u Hani w szafie.

My tez na razie nie robimy pokoiku. Tylko jakis kącik u nas w sypialni. Ale jest jeszcze n7e gotowy. M ma przygotować w weekend.
Kamilaasami my też pozbylismy sie bielizny z komody, przerzucilam cześć do koszyczkow i do szafy. A za kilka miesiecy zrobimy pokoik dla Artura.

A moja Majka mówi, ze jest artystką. ... wiec jak myślicie w jakim nieladzie ma swoj pokój....haha...i artystka ewentualnie archeologiem chce zostać, bo lubi poszukiwać skarby

KubusiowaMama super urzadzony pokoik synka :) fajna ma przestrzen na srodku do zabawy :)

Volka no zaszalalas z tym ukladaniem :D ekstra to wyglada. Ja ostatnio ukladalam zeby policzyc, juz mam wyprane, jestem w trakcie prasowania wiec znow ukladanie mnie czeka :D
No i zdecydowanie musze dokupic pajacow bo mam tylko 6 i spiochy bo nie mam wcale :p no i ogolnie duzo musze dokupic z tego co widze :D

reklama
Dziś odwiedziłam jeszcze pepco. Fajne wyprzedaże były. Oto co jeszcze mnie skusiło

Załączniki

• 1453489193130.jpg
    1453489193130.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 93
  • 1453489217431.jpg
    1453489217431.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 86
Do góry