reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Olaboga kup i mi kurtke na jesień i niech Ci sie humor poprawi:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Bede jeszcze dzis po 20:00 Syla jaki rozmiar i kolor sobie zyczysz ?? :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
40 kolr ladny brązik, zieleń czarny albo kamizelke fajna
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dobra jak ktos ma jeszcze jakies zyczenie to prosze juz sms-em
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
ja tez uwielbiam ciemne meble!!! i komplet bardzo mi sie Asiu podoba!
Na oku juz tez mam zestaw stół i 8 krzeseł do nowego domku..ale napierw musza mi go skonczyc
no to ja Pati poprosze o ładne kozaczki- na malutkim obcasiku czarne najlepiej ze szpiczastym przodem- no to czekam
Na oku juz tez mam zestaw stół i 8 krzeseł do nowego domku..ale napierw musza mi go skonczyc
no to ja Pati poprosze o ładne kozaczki- na malutkim obcasiku czarne najlepiej ze szpiczastym przodem- no to czekam
dziewczyny kombinezon rewelka zdjecia nawet tego nie oddają Karol nosi głównie 98 ale ponieważ są takie akurat to kupuję już na 104 - zwłaszcza że ma to nosić do wiosny...spodnie na 92 są za krótkie, a śmiesznie wygląda w ogrodniczkach na 98 bo ma nogawki akurat a góra skrócona na maksa szelkami taki typ jak Klaudusia
buty 26 a zimowe pewnie i 27 bo jego goła stopa ma prawie 15,5 cm!!! więc zimowe buty wg mnie mieć wkładkę 16,5-17 cm...
Asia postaram się wrzucić trampki ale powiem że one na kapcie to nei bardzo bo to takie tradycyjne gumowe na podeszwie więc pewnie bardziej potliwe
stoł super - tez bym chciałą ale na razie w 2 pokojowym mieszkaniu moge o nim tylko pomarzyć...albo na balkonie postawić hihi no i meble z tego powodu tez raczej jasne - bo przestrzenie małe
buty 26 a zimowe pewnie i 27 bo jego goła stopa ma prawie 15,5 cm!!! więc zimowe buty wg mnie mieć wkładkę 16,5-17 cm...
Asia postaram się wrzucić trampki ale powiem że one na kapcie to nei bardzo bo to takie tradycyjne gumowe na podeszwie więc pewnie bardziej potliwe
stoł super - tez bym chciałą ale na razie w 2 pokojowym mieszkaniu moge o nim tylko pomarzyć...albo na balkonie postawić hihi no i meble z tego powodu tez raczej jasne - bo przestrzenie małe
reklama
Podziel się: