reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Baśka świetna ta marynarka z kapturem:tak:
Widzę że szalejecie ostatnio;-)My dopiero przed świętami wybierzemy się na większe zakupy a tak to kupuję na bieżąco jak mi coś potrzeba. Jeśli chodzi o rozmiary to ciuchy na 92 ewentualnie 98 ale to zależy od firmy

Mamoot śliczne ciuszki mi się najbardziej podobają te ostatnie ogrodniczki w paski:tak: ja Izie też kupuję prawie same ogrodniczki, jakoś inne wydaje mi się że ją cisną w brzuszek:sorry2:
Baśka piękne buty te z pierwszych zdjęć i ta bluzka z żyrafą , gdzie ją kupiłaś?

Pati :-D:-D:-D:-D:-D ale latem zabierzesz Noemi na basen?? ;-):-p:-p:-p

Ell piękny parasol, Iza dostała parasol od chrzestnego, ale jest jeszcze za mała mało sobie nim oczu nie powybijała:-D:-D:-D

Irma, no ja właśnie niedawno "odkryłam" ogrodniczki, bo jakoś nigdy nie mogłam w sklepie dobrych kupić. Jak widzisz podpasowały mi. Wojciaszkowi chyba też.:-)

Zamowilismy wreszcie zdjecia Noemi...lada chwila powinny byc1000 szt. :-) Bede miala co pokazywac na zlocie klasowym :-D

Ogolnie chce zrobic Noemi taki album...Od narodzin do....teraz wszystkie najfajniesze fotki wrzucam w osobny ordner i tak co 3-4 miesiace bedziemy wywolywac na bierzaco ,a ja doklejac do albumu ;-)

reklama
Myśle , że to dobry pomysł z tym albumem ......no może nie o aż tylu zdjęciach ale takie najładniejsze przydało by sie mieć do oglądania ( np ze znajomymi , rodzinką .... a w kompie miliony już chyba i na płytkach .... i co z tego ..... jak w albumie pustki dosłownie kilkanaście zdjęc może mamy
:szok::-D

Do góry