reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Dzis przyszly fotki...:-)cale 1300 szt.bo zapomialam ,ze osobno zamowilam kilka najswiezszych dla rodzinki :-)

Kakaw no ja tylko wybralam te najladniesze...bo tak by musieli tirem przyjechac a ja bankrut:szok:

reklama
ja tak właśnie wywołuję co kilka miesięcy, no pewnie z 1500 już jest bo mamy prawie 7 pełnych grubych albumów, od urodzenia do listopada 2007, własnie po świetach planuje kolejny rzut :) fajne to bo Karol też lubi sobie pooglądać, najbardziej dziwi się jak ogląda zdjęcia gdzie ma wszystkich 4 dziadków naraz :):):) oczywiscie też wybieram najlepsze biorąc pod uwagę ile tych zdjęć z cyfrówki jet! no ale teraz zamierzam jednak troche mniej tych zdjęc wywoływać - bo pierwsze miesiące wiadomo - każda minka, kazdy ruch...

Zmieniając temat bardz podoba mi się ta parasolka. Ja zapatrzyłam się w szmizjerkę Noemi i zawzięcie szukam takiej dla Oli. Narazie nie mogę nigdzie takiej znależć. Może inaczej, żadnej nie mogę znależć. W smyku aktualnie są, ale brzydkie. Jakieś takie dziwne.

Mi tyle wyszlo fotek bo tak sie ociagalismy i zwlekalismy z oddaniem do wywolania...:baffled: Przygotowalam fotki juz duzooo wczesniej ...No ale najwazniejsze ze juz sa :-)

A jesli moge zapytac ile kosztuje w polsce wywolnie jednego zdjecia? takie 10/15 cm?

Ja zapatrzyłam się w szmizjerkę Noemi i zawzięcie szukam takiej dla Oli. Narazie nie mogę nigdzie takiej znależć. Może inaczej, żadnej nie mogę znależć. W smyku aktualnie są, ale brzydkie. Jakieś takie dziwne.

Fredka o ktorej piszesz? Moze da sie zalatwic...Bede za tydzien w Polsce to jak co moge Ci kupic i wyslac :-)

Pati, my najczęściej wywołujemy w fotojokerze (jakość dobra, kolory ładne, szybko robią).
Cena 0,35 za szt. Powyżej 70 szt. - 0,33 zł, a powyżej 120 szt. - 0,28 zł. Do tego dochodzi kilka zł stałej opłaty za otwarcie sesji i ewentualnie za wysyłkę pocztą.

reklama
Ja ostanio dopiero wywołałam Mateuszka zdjęcia i już na nowo mam zaległości:baffled:Przez te cyfrówki to na każdym spacerze potrafię 100 zdjęć zrobić:szok:Oczywiście wywołuję jak Wy te najlepsze- ostatnio wywoływałam przez wpfoto i płaciłam 0,33 zł za szt i dostarczyli szybciutko do domku w ładnym opakowaniu i były bardzo fajne

Do góry