reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Ja przyznam, ze tez wole ubierac po swojemu o czym kazdy wie wiec prezentow ciuchowych Julek nie dostaje:-)

Ell lampka fajniutka choc ja chyba malo pomyslna jestem bo nawet mi nie przyszlo do glowy, zeby Julkowi jakias specjalna lampke kupowac. Ma w pokoju 3 lampki ale wszystkie sa normalne a nie dzieciece. Z dzieciecych ma tylko takie przenosne samo ladujace - kupione specjalnie z mysla o nim choc nie powiem ze i dlatego, ze bardzo mi sie podobaly. a wyglada to tak: candeloo. Przy czym dokupilismy jeszcze takie nakladki candela lights i uzywamy tych swiatelek od czasu do czasu sami przy kolacji - sa naprawde fajne:-)

reklama
Cicha lampki prawdziwe cudo :tak::-)

u nas w domy też wszędzie zwykłe lampy, no ale Iza jeszcze nie ma swojego pokoju, na razie śpi i tak ze mną.;-):-)

Cicha lampka super!!!

My tez nie mamy "specjalnych"pod/dla Klaudii

Co do zakupów..kupilismy kilka nowych fatałaszków dla naszej damy..zbieram sie obcykac je..ale chyba juz pochwalimy sie na małej modelce:tak:

A to nasze ostatnie allegrowe zakupy. Część na modelu, a część na... kanapie :-)
Jeszcze nie doszły jedne krótki ogrodniczki i jedne szorty.

A tu zamówiłam koszulkę, a dostałam jeszcze spodenki do kompletu i skarpetki :szok::-)

Mamootku, czadowe ubranka! Uwielbiam dziecięce ogrodniczki:tak:A Wojciaszek wygląda w nowych ubrankach przesłodko!!! Jeśli mogę spytać - to są nowe ciuszki?

reklama
Do góry