reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Z dziewczynkami to tragedia :-D:tak: Ja majatek na tą moją psotnice wydaje :-D tata też w nią pcha ma tego tyle że szafy sie uginają :-D
a potem oddaje siostrze męża albo wystawiam na allegro ale takich malutkich dla naszych nowych słoneczek to juz dawno nie mam :no: Ale jak ci sie coś Kasiu spodoba z terażniejszych ubranek Sandry to krzycz ( zostawimy ) :tak: choc ja wiem ze najlepszą przyjemnośc z kupowania ma sie jak można pomacać :-Dto nasze nowe zakupy
:
203995871ai4.jpg

357047g32sax9.jpg
1009673fd6.jpg
1009675ba0.jpg

reklama
O rany jakie cudne ciuszki. MUszę przyznać, że Sandrunia ma z Tobą dobrze. Ja dzisiaj kupiłam Oli czadowe buciki. Obiecuję, że bliżej weekendu wstawie troszkę zdjęć. No i zaszalałam na allegro nowe spodnie, spódniczka i czadowa kurteczka. Już nie mogę się doczekac kiedy przyjdą.
~KAKO~NOWY SUPER PŁASZCZYK-BOMBKA ok.104/110 RED (317228051) - Aukcje internetowe Allegro
rozmiar przykładowy :-)
~KM~NOWOŚĆ! SPÓDNICZKA Z SZELKAMI 4-98/104 KHAK (321674144) - Aukcje internetowe Allegro
~KM~NOWE CUDNE BOJÓWECZKI JEANS GIRL ok.92 BLUE (317300256) - Aukcje internetowe Allegro

Dziewczyny - ale super ciuszki na dziewuszki!!! jak szukam dla Karola to zawsze zazdroszczę ze dla dziewczynek taki wybór
ja tez wszystkie ciuszki po Lolku pakuję a mamy ich tak duzo że na strychu zaczyna brakować miejsca...co prawda wolałąbym następnym razem kupować dziewczęce, no ale kto wie jak zdecyduje los...w kids mode też zakupiliśmy dżinsy i ogrodniczki - także KArol ubiera się tam gdzie Ola ;)
Ja się rozbujałam z zakupami i jak podsumowałam to mi wyszło że na garderobę Lola to ostatnio (niecałe 2 miesiące) co najmniej 400 zł wydałam - dużo jak dla mnie!!! także na razie mówię sobie stop :) w sumie jesteśmy tak zaopatrzeni że chyba tylko z jedne sandałki na lato (jedne już mamy) i do zimy spokój...no bo ubranka na wyrost - 98 - liczę że i wiosnę i jesień w nich przechodzi, tylko pewnie trzeba będzie buty i kapcie uzupełniać...i w sumie ciuchów ma za dużo - nie znosi - ale tak przyjemnie się kupuje, zwłaszcza te tzw "okazje" których grzech nie kupić :):):)

reklama
Basiu wiem co czujesz. Ja lubię Oli kupować fajne rzeczy.Doszłam jednak do wniosku, że w ten sposób próbuje jej zrewanżować się za brak mojej osoby. Staram się, każdą wolną chwilkę z nią spędzać, jednak to za mało. A co do zakupów, lubie na nią patrzeć jak jest taką małą modelką. Ona jest taka urocza. A niestety rzeczy dla dzieci kuszą i to bardzo. Dobrze, że wybiegam do autobusu z pracy, bo napewno poszłabym do Smyka na kolejne zakupy. A tam to dopiero drożyzna:-)

Do góry