reklama
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u nas wreszcie ruszyła organizacja pokoju małej...mamy zamówioną długo poszukiwaną lampe na sufit......nie moglismy sie zdecydować, ale wybór padł na
lampa, lampka dzieci꣡ Timeo 56173/55/10 - Lampy - O?wietlenie - ?WIAT LAMP - ?yrandole, lampy ogrodowe
lampa, lampka dzieci꣡ Timeo 56173/55/10 - Lampy - O?wietlenie - ?WIAT LAMP - ?yrandole, lampy ogrodowe
patrycja24berlin
Ell fajowa ta lampa:-)
Mi podba sie z tej strony lampa MONTY:-)
Mi podba sie z tej strony lampa MONTY:-)
Ell fajna lampa. Wogóle jest kilka ciekawych- ja sama muszę jakąś zakupić. Ale u mnie było by ciężko bo Madzia by chciała Księżniczki a Matek coś z KubusiemNo i musiałabym coś neutralnego wybrać- słoneczko albo Snakes
My tez szukamy lampki do pokoju Matiego -Lampka super tylko ze halogenow- a ja nie chce halogenow bo strasznie sie nagrzewa od nich...
nie mam pecia gdzie cos fajnego znalezc
jakbyscie widzialygdzies w necie jakies fajne lampki to dajcie znac
nie mam pecia gdzie cos fajnego znalezc
jakbyscie widzialygdzies w necie jakies fajne lampki to dajcie znac
ell
Pati a mi podoba się Lunardo też, zreszta Otylce także, ale granat trochę nie pasuje do naszej koncepcji pokoju.
KasiuDe dziekuję za poprawkę adresu, ale się biedna musisz przez nas leni napracować
Aniu76 my też szukalismy ze zwykla zarówką, ale obecnie produkuje się większość lamp z zarowka do 60...jak dla mnie jedna zarowka to za mało, a niestety niewielki wybor na rynku jeśli chodzi o lampy dzieciece z 3 zarowkami.
KasiuDe dziekuję za poprawkę adresu, ale się biedna musisz przez nas leni napracować
Aniu76 my też szukalismy ze zwykla zarówką, ale obecnie produkuje się większość lamp z zarowka do 60...jak dla mnie jedna zarowka to za mało, a niestety niewielki wybor na rynku jeśli chodzi o lampy dzieciece z 3 zarowkami.
My też mało dostajemy ciuszków. Zresztą lubię Ole ubierać po swojemu. Zawsze z rana szykuje jej ubranka na cały dzień. No i niech któś spróbuje ją przebrać, ma problemy nie na żarty. Niecierpie gdy ktoś ją ubiera w jakieś stare szmatki, a miałam ich trochę. Dostałam od koleżanki i schowałam w najciemniejszy kąt domu. Niestety teściowa je zauważyła i próbowała niektóre rzeczy wykorzystać. Wkurzała mnie pod tym względem na maxa. Do tego stopnia, że je wywaliłam. Nielubię też krytyki. Często słyszę, że Ola nie powinna chodzić w ciągu dnia w dżinsach bo ją uwierają w brzuszek. Guzik prawda. Po to je kupuje, żeby je nosiła.
A co do lampy jest prześliczna. Ja szukam Oli stojącej. Jednak zastanawiam się czy wisząca niebyła by lepsza. A ta jest urocza.
A co do lampy jest prześliczna. Ja szukam Oli stojącej. Jednak zastanawiam się czy wisząca niebyła by lepsza. A ta jest urocza.
reklama
Podziel się: