reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

A propos zakupów: to my w przedostatni weekend i kawałek naszej nowej fury (jeszcze na starych numerach). :-) Nadeszła pora na zmianę naszego 24-letniego Renault.

reklama
Kakaw - no jak dostała zdjęcia to pewnie od razu mniejszy zapakowała ;) tylko ja nie wiem czy Ty nie powinnaś wziąć 80 tki? weź lepiej popatrz na wymiary dobrze, skoro na Otylke 80 tka...bo ten to taki wielki na Sandruni wygląda że wg mnie to i ze 2 rozmiary mógłby być mniejszy :) no ale to zalezy jak duże są różnice między rozmiarami :)

No właśnie ja tak jak Baśka niepraktycznie, ale nie lubie jak cos jest za duże. Sama pamietam jak byłam mała, to najpierw kurtka miała podwijane rękawy, potem była akurat, a jak już wyrastałam to moja pracowita mamusia dorabiałam mi do niej ściągacz i znowu była dobra. Chyba mam uraz z dzieciństwa :-D:-D:-D

Sumka ja dlatego wolę kupić przez dwa lata używane niż dziecko i siebie męczyć, strasznie mnie wkurza jak czasem założe mu taki spodnie na dwa razy podwijane i on je sobie ciągle przydeptuje...a ja ciągle poprawiam...w o tyle za dużym to on mógł rok temu jak lezał w wózku ale teraz to nie bardzo...może jak bym kupowała faktycznie kombinezon za 250 zł to bym rozważyła dwusezonowy, ale na szczęście za oba dałam razem 100 zł a w razie jak wyrośnie to bliżej wiosny się trzeci kupi a potem sprzeda na allegro i będzie ok ;-) ale przypuszczam że to nie będzie potrzebne - widzę że teraz już tak nie rośnie

No właśnie ja tak jak Baśka niepraktycznie, ale nie lubie jak cos jest za duże. Sama pamietam jak byłam mała, to najpierw kurtka miała podwijane rękawy, potem była akurat, a jak już wyrastałam to moja pracowita mamusia dorabiałam mi do niej ściągacz i znowu była dobra. Chyba mam uraz z dzieciństwa :-D:-D:-D

Sumka sciagacz Ci mama dorabiala:-D kurcze naprawde niezly patent...:-):-)

Mamoot porzadne zakupowe szalenstwo:-) Ladne autko. No i teraz rzeczywiscie jest gdzie pakowac:-)

reklama
Mamootki wlasnie dzis o renowach rozmawialismy-ze to taki typowo rodzinna marka...nawet jak ma sie 5 bachorkow to tez jakis model maja...Gratuluje nowego zakupy i zycze szerokich drog,malego spalania i szczesliwych"dotarc"do celu:-D

Nasz niby kombi a miejszy od Mondeo:baffled:

A co do za duzych ciuchow to od zawsze ubieram mloda w ciuchy w sam raz...No ale ma to tezswoj minus bo prawie co miesiac jestem na wiekszych zakupach...Co nie znaczy ze nie ubieram po domu rzeczy na wysokie wody:-D

Do góry