reklama
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Sumka to rozmiarowo 92
Choć musze się przyznac że rozmiarów dokladnie nie sprawdzałam choć jest ich na stronce multum dlugosc, szerokosc pod paszkami --praktycznie wszystko
Cudny 2cz zimowy kombinezon MARIQUITA 92 70%ceny (231187072) - Aukcje internetowe Allegro
ale moge wam polecic tę babeczke byla bardzo miła i zrozumiala w czym problem zreszta tez mailem dostała te zdjecia z Sandrą a wiec nie mogla nie zrozumiec
Choć musze się przyznac że rozmiarów dokladnie nie sprawdzałam choć jest ich na stronce multum dlugosc, szerokosc pod paszkami --praktycznie wszystko
Cudny 2cz zimowy kombinezon MARIQUITA 92 70%ceny (231187072) - Aukcje internetowe Allegro
ale moge wam polecic tę babeczke byla bardzo miła i zrozumiala w czym problem zreszta tez mailem dostała te zdjecia z Sandrą a wiec nie mogla nie zrozumiec
Kakaw - no jak dostała zdjęcia to pewnie od razu mniejszy zapakowała tylko ja nie wiem czy Ty nie powinnaś wziąć 80 tki? weź lepiej popatrz na wymiary dobrze, skoro na Otylke 80 tka...bo ten to taki wielki na Sandruni wygląda że wg mnie to i ze 2 rozmiary mógłby być mniejszy no ale to zalezy jak duże są różnice między rozmiarami
No właśnie ja tak jak Baśka niepraktycznie, ale nie lubie jak cos jest za duże. Sama pamietam jak byłam mała, to najpierw kurtka miała podwijane rękawy, potem była akurat, a jak już wyrastałam to moja pracowita mamusia dorabiałam mi do niej ściągacz i znowu była dobra. Chyba mam uraz z dzieciństwa
Sumka ja dlatego wolę kupić przez dwa lata używane niż dziecko i siebie męczyć, strasznie mnie wkurza jak czasem założe mu taki spodnie na dwa razy podwijane i on je sobie ciągle przydeptuje...a ja ciągle poprawiam...w o tyle za dużym to on mógł rok temu jak lezał w wózku ale teraz to nie bardzo...może jak bym kupowała faktycznie kombinezon za 250 zł to bym rozważyła dwusezonowy, ale na szczęście za oba dałam razem 100 zł a w razie jak wyrośnie to bliżej wiosny się trzeci kupi a potem sprzeda na allegro i będzie ok ;-) ale przypuszczam że to nie będzie potrzebne - widzę że teraz już tak nie rośnie
No właśnie ja tak jak Baśka niepraktycznie, ale nie lubie jak cos jest za duże. Sama pamietam jak byłam mała, to najpierw kurtka miała podwijane rękawy, potem była akurat, a jak już wyrastałam to moja pracowita mamusia dorabiałam mi do niej ściągacz i znowu była dobra. Chyba mam uraz z dzieciństwa
Sumka sciagacz Ci mama dorabiala kurcze naprawde niezly patent...:-):-)
Mamoot porzadne zakupowe szalenstwo:-) Ladne autko. No i teraz rzeczywiscie jest gdzie pakowac:-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Mamootki wlasnie dzis o renowach rozmawialismy-ze to taki typowo rodzinna marka...nawet jak ma sie 5 bachorkow to tez jakis model maja...Gratuluje nowego zakupy i zycze szerokich drog,malego spalania i szczesliwych"dotarc"do celu
Nasz niby kombi a miejszy od Mondeo
A co do za duzych ciuchow to od zawsze ubieram mloda w ciuchy w sam raz...No ale ma to tezswoj minus bo prawie co miesiac jestem na wiekszych zakupach...Co nie znaczy ze nie ubieram po domu rzeczy na wysokie wody
Nasz niby kombi a miejszy od Mondeo
A co do za duzych ciuchow to od zawsze ubieram mloda w ciuchy w sam raz...No ale ma to tezswoj minus bo prawie co miesiac jestem na wiekszych zakupach...Co nie znaczy ze nie ubieram po domu rzeczy na wysokie wody
Podziel się: