reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Tak swoja droga, uwielbiam to Twoje: "dzisiaj tylko to", "dzis nic specjalnego", Pati :laugh2::laugh2::laugh2: Haha, jak ja bym chciala takie zwyczajne zakupy robic dla Mlodego - i to z taka czestotliwoscia jak Ty :tak::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Heatherek bo ja sie zawsze napalam ze kupie dwie siaty a przychodze z "mizeriä"...:-D
Ale mam taki maly katalog sklepu w ktorym dzis kupilam wdzianko Noemi i 26 beda mieli super rzeczy-kombinezon np.fajowy za 15 euro-taniocha normalnie!!!!!!Juz zacieram lapy...mam tez na oku nowa posciel,rajstopy,kurtke i na miejscu sie jeszcze zobaczy...Oczywiscie wszystko malej francy sie dostanie.-D

Pati, takie to juz prawo tej Twojej "francy" (cytuje, bo sama bym sie tak o Twojej mlodej Kobietce nie odwazyla ;-)), ze wszystko dla Niej :-D
A w kwestii zakupow - kupuj, Laska, kupuj i wklejaj nam tu, co upolujesz, bo fajne rzeczy Ci w te siaty wpadaja :-D:-D:-D

Podpisuje sie pod dziewczynami :) zresztą już na zdjęciowym chwaliłam...nie wiedziałam gdzie to wrzucić ale tu wam wrzuce - tak a propos naszych zimowych zakupów
"
W piątek były imieniny Bartłomieja, a zgodnie z ludową tradycją, gdy tego dnia nie ma bocianów w gniazdach, przyjdzie szybka i sroga zima. - Czy to prawda? Nie wiem, ale w tym roku rzeczywiście ptaki odleciały szybko, a do tego prawie wszystkie jednocześnie - mówi w „Gazecie Wyborczej Olsztyn” Krzysztof Molewski, ornitolog.
Puste bocianie gniazda to pewny znak, że lato zbliża się ku końcowi. Bociany wyruszają w podróż do południowej Afryki partiami. Najpierw leci młodzież, po nich dojrzałe osobniki, z młodymi sztukami, które z różnych powodów nie odleciały w pierwszej grupie. Odloty poprzedzają sejmiki - liczące po kilkadziesiąt sztuk zgromadzenia bocianów.
Tak wczesny odlot bocianów, przed imieninami Bartłomieja, w ludowej tradycji zwiastuje nadejście szybkiej i srogiej zimy.
W tym roku wyjątkowo szybko do odlotów szykują się też żurawie."
zima to może być, ale mam nadzieje że przed odlotem popodrzucały to co trzeba tam gdzie trzeba - może na Mazurach coś zostawiły ;)

Właśnie - Mamoot, jak tam bociany? ;-):-)
Pati - super kurteczka, sama bym taką nie pogardziła :-D
A my w obawie przed srogą zimą zaczęliśmy wreszcie kompletować Marcinkowi garderobę. Na razie kupiliśmy taki dwuczęściowy kombinezon ( kurteczka ma ciut przydługie rękawy, ale jak dojdą rękawiczki będzie ok. Spodnie są idealne):

kurteczka Noemi super - ja tez chce taka:)))
kombinezon Marcinka mi przypomina jak bylam dzieckiem i sama mialam takie czerwono-granatowy..Bedzie mu cieplo w zimie na pewno;)
a my z zakupami zimowymi w polu i jak sie wezmiemy to juz nic nie bedzie znowu...
chyba kupimy kurtke i kombinezon, tylko w koncu musimy jechac

reklama
Do góry