reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Sigme i Pi znam a tego drugiego tez
Ale Sandra jest od nich tysiace razy slodsza:-)
Ale Sandra jest od nich tysiace razy slodsza:-)
A jat wlasnie sobie pomyslalam, ze sie smieje z zagubionej w kurtce Sandruni ale kto wie moze mnie ta sama historia czeka.... No bo my ostatni tydzien intensywnie robilam zakupy na ebay i oczywiscie na rozmiary a wiec tak troche na oko. W sumie nakupilismy sporo i zime jak by nie bylo przetrwamy:-)
Uśmiałam się z Sandruni - bosko!!!
No ja właśnie dokładnie wszystko mierzyłam w domu i porównywałam z wymiarami na allegro - generalnie wychodzi na to, że kombinezony są dużo większe, bo Karol teraz już tak na styk nosi 86 a kombinezony są 86 z zapasem...mam nadzieje że ten zapas wystarczy - nie jest zbyt duży, no ale tez on już tak nie rośnie jak na przykład w zeszłym roku - 3 rozmiary przez zime
a ja nie lubie zbytnio jak w za dużym chodzi - moja koleżanka kupuje na dwa sezony i podwija ale mi się to strasznie nie podoba - przecież dziecku niewygodnie musi być...
No ja właśnie dokładnie wszystko mierzyłam w domu i porównywałam z wymiarami na allegro - generalnie wychodzi na to, że kombinezony są dużo większe, bo Karol teraz już tak na styk nosi 86 a kombinezony są 86 z zapasem...mam nadzieje że ten zapas wystarczy - nie jest zbyt duży, no ale tez on już tak nie rośnie jak na przykład w zeszłym roku - 3 rozmiary przez zime
a ja nie lubie zbytnio jak w za dużym chodzi - moja koleżanka kupuje na dwa sezony i podwija ale mi się to strasznie nie podoba - przecież dziecku niewygodnie musi być...
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
No właśnie ja tak jak Baśka niepraktycznie, ale nie lubie jak cos jest za duże. Sama pamietam jak byłam mała, to najpierw kurtka miała podwijane rękawy, potem była akurat, a jak już wyrastałam to moja pracowita mamusia dorabiałam mi do niej ściągacz i znowu była dobra. Chyba mam uraz z dzieciństwa
Podziel się: