reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
O tak Pati to bardzo miłe ..........
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
no Pati zazdroszcze nie powiem...
My mamy ostatnio dużo wydatków i innych stresów i mamy teraz ciche dni.... nie jest mi fajnie niestety
My mamy ostatnio dużo wydatków i innych stresów i mamy teraz ciche dni.... nie jest mi fajnie niestety
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ojj mile to bylo strasznie tym bardziej ze do jakiego kata nie zajzalam to blysk na maxa...nawet smieci w lazience wywalil nie mowie juz o tym ze lazienka rownoiez blyszczala:-)Musze przyznac ze takich jak Adam to naprawde ze swieczka szukac..
Syla ukochajcie sie ,pocalujcie-nie ma co tracic czas na ciche dni...;-)
Syla ukochajcie sie ,pocalujcie-nie ma co tracic czas na ciche dni...;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No szkoda ale cóż, niestety poszło o kase i teraz kazdy sobie rzepke skrobie....;-) i jeszcze ta pogoda nie mam dziś dobrego dnia
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Dziewczyny nie zganiajcie na pogode ;-) co ja mam powiedzieć u mnie pada prawie każdego dnia
Sylwia przytul męża i napewno zmieknie ( i ty i on ) . Najtrudniejszy pierwszy krok , Pati ma racje szkoda czasu na głupie pokazywanie kto miał racje . Chociaż wiem że to nie łatwe pierwszemu wyciągnąć ręke
Sylwia przytul męża i napewno zmieknie ( i ty i on ) . Najtrudniejszy pierwszy krok , Pati ma racje szkoda czasu na głupie pokazywanie kto miał racje . Chociaż wiem że to nie łatwe pierwszemu wyciągnąć ręke
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Pati Adam chce ci udowodnic że kiedyś dokonałaś słusznego wyboru
mÓJ MĄŻ TEŻ MI CZASAMI TAKIE NIESPODZIANKI ROBI A JAK GOTUJE ... mniasm mniam NO ALE TERAZ NIESTETY GO NIE MA :-(
sYLWIA CICHE DNI TO NAJGORSZE CO MOŻE BYC NAJLEPIEJ PRZEDSTAWIC SOBIE WZAJEMNIE ŻALE I DOJŚĆ DO JAKIEGOŚ KOMPROMISU .
mÓJ MĄŻ TEŻ MI CZASAMI TAKIE NIESPODZIANKI ROBI A JAK GOTUJE ... mniasm mniam NO ALE TERAZ NIESTETY GO NIE MA :-(
sYLWIA CICHE DNI TO NAJGORSZE CO MOŻE BYC NAJLEPIEJ PRZEDSTAWIC SOBIE WZAJEMNIE ŻALE I DOJŚĆ DO JAKIEGOŚ KOMPROMISU .
reklama
Podziel się: