reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

Pati mowisz ze u was 15 stopni i zimno :-) u nas to standard i na krotkie rękawki i w japonkach chodzimy :-D:tak:
co do fotelika to raczej nie . za drogi zdecydowanie .
Jeśli chodzi o telefon to coz tez by sie przydal nowy ale ze mnie umiakowany gadula wiec nigdy na punkcie fajnego telefonu nie mialam bzika i powiem ci Pati ze nie dalabym za telefon tyle i ty planujesz ;-):-) ( wolałabym juz za taka kase kupic sobie porzadna wycinarke do drewna i jeszcze na piłe by mi stykło hihihihihihihihi :-D:-D:-D:-D)

reklama
kurcze dziwczyny tak bazgrolicie ze nie nadażam dzis za wami jedno naisze nie zdązde wysąłć a tu juz cała litania . oj chyba sie starzeje ......;-):tak:bo coś za dużo ostatnio marudze :-D

Stokrotki gdybym miala takie talenty jak Ty kochana to tez bym pewnie wybrala co innego:-)
Ja ogolnie nigdy nie mialam jakiegos rewelacyjnego telefonu i w koncu chce miec...Zawsze moi znajomi sie smieli ze jak na stole lezy blyszczyk i komorka to na bank siedzi tu Pati...Ale teraz juz czasy naszly inne...Blyszczyki mam i owszem,telefonu uzywam o wiele miej...Kontakty sie wykruszyly,na imprezy sie nie lata wiec...po cholere mi komora:sorry2::-D

Cicha wale pod koldre tez i doczytam w koncu ta moja ksiazke ...

kakaw super komplecik, teraz tylko czekamy na zdjęcia z modelką, oj dziewczyny jestem pełna podziwu dla waszych zakupów i zdeterminowania, hm chyba muszę kiedyś też te zakupy zaplanować:no:

No ja osobiscie tez bym tyle kasy nie wywalila...No chyba ze wiecznie w aucie bym z dzieckiem jezdzila:-D

tak wogole sobie mysle ze tylko 50 szt na caly swiat i akurat komus w polsce udaje sie je sprzedawac...Dziwne ze jeszcze nie wykupione przez "gwiazdy telewizyjne"...:eek:

kurcze pogadałabym sobie wieczorkiem tak z Wami, ale niestety skoro mieszkam tu i tam - net w uK podłączylismy a tu do rodziców śmigam pogaworzyc i podczytac co u Was i oczywista z mezulkiem na skype sie "wycałować":)

Polecialam dzis zrobic dla mlodej zakupy ale jakos tyci tyci na dnie w siatce przynioslam...3 bluzki i spodnie...Myslalam ze moze w H&M cos ciekawego przybylo bo nowy sezon w koncu a tam jak zawsze to samo...:angry:Kibel ten H&M juz jak dla mnie...
Musze na weekend z Adamem jechac bo z mloda sama to cholera nie zakupy...Dzis prawie zawalu dostalam bo biegala po sklepie,mialam ja na oku ,raptem miedzy polki wleciala i slad mi po dziecku zaginal...:baffled:Zaczelam nerwowo po sklepie latac,wolac atu nic...W koncu znalazlam ja ccho stojaca przy wozku z malym chlopcem...Boze,nie chce myslec jak by mi zginela...Jeszcze chyba sie w zyciu tak nie balam jak przez ta jedna minute...

Nie ten watek ale napisze juz tu...
Musze pochwalic koniecznie Adama bo zrobl mi bardzo mila niespodzianke...juz o 11:00 wyszlam do kumpeli no a potemw planie te zakupy mialam...Ale wychodzac zostal straszny balagan...No normalnie jak nigdy...Przychodze do domu,a tu blysk normalnie,pralka sie pierze i jeszcze uroczy liscik zostawiony...Ucieszylam sie ogromnie:-)

reklama
Pati normalnie żeś se chłopa wychowała:tak:;-):-DAle wiem jak to fajnie jak ktoś pomoże trochę:-)A ja latam ostatnio po sklepach kompletując pare rzeczy dla Madzi i rozglądam się za czymś dla Matka i nic, nic mi się nie widzi:no:Dzisiaj oglądałam kurtki na zimę- totalne dno, niby kurtka na zimę a mi by w niej zimno nawet teraz było

Do góry