reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

tak z grubsza rzecz biorąc moja kreacja (nawet się w 40stkę zmieściłam ale i tak uważam że mnie zdecydowanie za dużo)
Buty to w sumie takie wybrałam żebym mogła je też normalnie nosić, są ciemno czerwone, na zdjęciu trochę za blado wypadły

reklama
No Baska ale z Ciebie laska:-) I na tym pierwszym z przodu widac jak dobrze sukienka na Tobie lezy (no bo i figurke masz cacy - biuscik wypelniony, talia szczuplutka - tylko pozazdroscic:-) No i naprawde nie wiem gdzie tu Ciebie za duzo ;-):-)

Kurcze, az mi sie zachcialo na zakupy wybrac i cos sobie sprawic nowego(do jutra pewnie mi przejdzie;-))

Baśka popieram bardzo ładnie wygladasz. Nigdzie niczego za dużo nie masz a sukienka fajowa. Uwielbiam taką górę bo bardzo wyszczupla ramiona, a ja mam jak niemiecka pływaczka:-)

Baska - Bardzo ładna seksowna kreacja a jeśli chodzi o "to za dużo ciebie " to jest ono dokładnie w tych miejscach gdzie trzeba ;-)

No właśnie wczoraj dowiedziałam sie o weselu kuzynki i czeka mnie ten sam problem wybór kreacji:eek:. Do tej pory sobie zabardzo nic nie kupowałam - wiedziałam że schudne hehe ale teraz na wiosne trzeba wymienić całą "garderobe" a też nie cierpie chodzenia po sklepach chyba że dziecinnych :tak: a najbardziej to mierzenia w sklepowych przymierzalniach ( ja musze w domu przed moim dużym lustrem) no i nie wiem czy też tak macie ale mój mąż zawsze czeka przd sklepem zresztą razem z moim synem a na pytanie jak wyglądam zawsze ta sama odpowiedź - dobrze super itd albo którą rzecz wybrać - wszystkie dobre a ja potrzebuje jakiejś rady :wściekła/y: a nie stwierdzenia że wszystko mu sie podoba ehhh najlepiej robić zalkupy z kumpelką

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja ide na wesele w maju i jak pomyślę że oboje z mężem wybierzemy się na zakupy po jakieś nowe stroje to mi się odechciewa. Znów będę słuchac że chodzę po sklepach i nie mogę się na nic zdecydowac. Bo on to w 10 min garnitur kupi:laugh2: A już jak on mi zacznie wybierac co mam kupic bo ładnie mi w tym będzie to :szok: Chyba odrazu go wyślę gdzieś z dzieciakami a sama zajmę się szukaniem kreacji...

Baśka, bardzo ładna sukienka i bardzo ładnie w niej wyglądasz:-) Naprawdę fajny krój i materiał. I oby buty były wygodne!:-)
A ja lubię z mężem robić tego typu zakupy. On mi zawsze szczerze powie, jak wyglądam, co jest nie tak, a w czym mi naprawdę dobrze. Zresztą mamy podobne gusta, przeważnie podoba nam się to samo. Kilka razy zdarzyło się nawet, że beze mnie kupił mi spodnie czy bluzkę i wszytko leżało jak ulał :-)

Dziękuję dziewczyny - aż mnie zawsytydzacie komlementami :) A że tam się oponka (koło ratunkowe) pod sukienką kryje - to zapewniam :) do zdjęcia tylko dobrze brzuch wciągnęłam ;) jak sobie pojem na weselu i powietrze wypuszczę to pewnie i niejedna oponka się ujawni hihi
Sumka - nie wiedziałam że taki krój zmniejsza ramiona, bo ja tez mam szerokie - wiedziałam tylko że mi takie łódkowe nie pasują bo poszerzają :)

reklama
Do góry