reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Oj to ja Kasiu bardzo poproszę po jednym z każdego rodzaju. Myślalam są malutkie a jeśli na 9-12 to myślę że będą spoko chyba że wygrzebiesz większe :-D

a ja kupiłam bodziaki za 5 zł, z krótkim rękawem w REALU, bedą dobre na lato i powiem Wam, że gatunkowo niczym nie odbiegają od tych ze sklepów firmowych, a wiadomo bodziaki raz dwa się niszczą, przynajmniej u nas, to plamka, to coś tam:)- u nas były one w dziale dziecięcym, ale w takim koszu, nie na pólkach.

Ja kupiłam 7 bodzików z krótkim rękawem w TESCO z tej serii Cherokee, bardzo dobre gatunkowo, ładnie zapakowane, za 25 zł chyba. Są świetne, przy moim małym brudasku nawet je gotuję i po kilku gotowaniach w 95 stopniach nic im sie nie stało. Jestem bardzo zadowolona i z czystym sumieniem moge polecić.

W TESCO w ogóle sa takie różne bajeranckie kompleciki za bardzo przyzwoite pieniądze. Dźinsy z bluzeczką i kurteczka dżinsową za 60 zł na przykład. Cudeńka! Ja też sie poczta pantoflową dowiedziałam :)

no ja często kupuję w Tesco ubrania na wyprzedaży- za sweterki, komplety sportowe inne naprawdę super rzeczy płacę od 5 do 10 zł:tak: - oni tam mają takie śmieszne ceny 6,76, albo 8,94:)- ale ubranka naprawdę fajowe, a jeszcze biorąc pod uwagę, że dzieciaki tak szybko z nich wyrastają, to już w ogóle warto.

Fakt Tesco mogę śmiało polecić. Mają naprawdę fajne i niedrogie ciuszki do tego dobre gatunkowo. Właśnie w niedzię się wybieramy bo robi się ciepło i muszę Olci bodziaki kupić z krótkim rękawem.

reklama
Dziewczyny mam body! Ale tylko zielone...
Sylwia- chesz 2? (Oprócz tych dwóch, jedego czerwonego, drugiego zielonego)
Sumka - 1 czy 2?
Irma - 4?
Fusiku - ile chcesz?
Po 4zł:-D

Kupiłam 12:laugh2: :laugh2: :laugh2: Jak zostanie, to przyjmuję zamówienia:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Do góry