reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha specialllll 4you... :-)
Mam nadzieje ze ujzysz co i jak...A jesli nie to zrobie jeszcze...;-)
Mam nadzieje ze ujzysz co i jak...A jesli nie to zrobie jeszcze...;-)
patrycja24berlin
kajka
funkcjonujaca bez snu...
BASKA POWIEM KROTKO- KREACJA BOMBA.I O JAKIEJ OPONCE TY MOWISZ SKORO UDALO CI SIE TAK BRZUSZEK WCIAGNAC TO ZNACZY ZE WCALE JEJ NIE MA.
ZYCZE UDANEJ ZABAWY.
PATI -BARDZO FAJNY FOTELIK,PTYSI TEZ WIDAC SIE PODOBA,W KONCU PRZODEM DO KIERUNKU JAZDY,CO???
ZYCZE UDANEJ ZABAWY.
PATI -BARDZO FAJNY FOTELIK,PTYSI TEZ WIDAC SIE PODOBA,W KONCU PRZODEM DO KIERUNKU JAZDY,CO???
patrycja24berlin
Wiecie co, powiem Wam ,ze jestem naprawde zadowolona...A Ptysia oczywiscie tez...Siedzi se jak stara,wyciaga szyje jak zyrafa bo oczywiscie tyleeeee fajowych rzeczy za oknem...I tak dzisiaj zauwazylam ze gdybysmy kupili Tobiego to normalnie mloda prawie pod sufitem by chyba siedziala...mimo, ze mamy naprawde duze auto...
Ale trzeba by bylo Heatherka jeszcze o zdanie zapytac...Bo ma Tobiego...Ale ja tak bardzo jak chcialam Tobiego to teraz tak samo ciesze sie z Priori i wiem ze to dobry wybor...
No i co trzeba bedzie zaupic to zaluzje na okna z tylu dla mlodej bo slonko jej po oczach dawalo dzis ostro i przez to zaczynala nam sie rzucac...Nie lubie strasznie takich dupereli w aucie ale jak mus to mus no nie....:-)
No chyba ze okulary kupimy ale jak przymierzalam jej to po 2 sekundach juz miala je w lapach a nie na nosie
Ale trzeba by bylo Heatherka jeszcze o zdanie zapytac...Bo ma Tobiego...Ale ja tak bardzo jak chcialam Tobiego to teraz tak samo ciesze sie z Priori i wiem ze to dobry wybor...
No i co trzeba bedzie zaupic to zaluzje na okna z tylu dla mlodej bo slonko jej po oczach dawalo dzis ostro i przez to zaczynala nam sie rzucac...Nie lubie strasznie takich dupereli w aucie ale jak mus to mus no nie....:-)
No chyba ze okulary kupimy ale jak przymierzalam jej to po 2 sekundach juz miala je w lapach a nie na nosie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Pati a jak mozna spytac to czym jezdzicie? Mnie tez zydne roletki sie nie komponuja ale jak mus to mus
reklama
Podziel się: