reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
pati z tym zaprezentowaniem to może być problem.. ale mogę zrobić zdjęcia samych ciuchów.. postaram się wieczorkiem wkleić

Baśka ale z ciebie laska:szok::szok: wyglądasz pięknie:tak::tak::tak:
Pati i Fuksik czekamy na zdjęcia:tak::-)
Asia zazdroszczę ci zakupów z mężem, mój jest chory na samą myśl o zakupach.:baffled:

Cicha specialllll 4you... :-)
Mam nadzieje ze ujzysz co i jak...A jesli nie to zrobie jeszcze...;-)

6e1ed4102eda3560med.jpg

e666ac96d562e219med.jpg

d9746d92c8cc7b37med.jpg

9c5b9721d0ced0f4med.jpg

378f70e610442d8dmed.jpg

7468eacec2913e3bmed.jpg

9f0ac11749b03e76med.jpg

8624cd70ee54e22fmed.jpg

af4e1df761ec59a0med.jpg

fa30597e30bdc394med.jpg

Basia - wygadasz super w tej czetwonej kiecce;)))) fiu fiu fiu...
Pati - fotelik sliczny i wiadc ze Noemi tez z niego zadowolona:-):-):-)
Przed nami tez zakup fotelika, objerzymy sobie w sklepie ten twoj:p

BASKA POWIEM KROTKO- KREACJA BOMBA.I O JAKIEJ OPONCE TY MOWISZ SKORO UDALO CI SIE TAK BRZUSZEK WCIAGNAC TO ZNACZY ZE WCALE JEJ NIE MA.
ZYCZE UDANEJ ZABAWY.
PATI -BARDZO FAJNY FOTELIK,PTYSI TEZ WIDAC SIE PODOBA,W KONCU PRZODEM DO KIERUNKU JAZDY,CO???

Wiecie co, powiem Wam ,ze jestem naprawde zadowolona...A Ptysia oczywiscie tez...Siedzi se jak stara,wyciaga szyje jak zyrafa bo oczywiscie tyleeeee fajowych rzeczy za oknem...I tak dzisiaj zauwazylam ze gdybysmy kupili Tobiego to normalnie mloda prawie pod sufitem by chyba siedziala...mimo, ze mamy naprawde duze auto...

Ale trzeba by bylo Heatherka jeszcze o zdanie zapytac...Bo ma Tobiego...Ale ja tak bardzo jak chcialam Tobiego to teraz tak samo ciesze sie z Priori i wiem ze to dobry wybor...

No i co trzeba bedzie zaupic to zaluzje na okna z tylu dla mlodej bo slonko jej po oczach dawalo dzis ostro i przez to zaczynala nam sie rzucac...Nie lubie strasznie takich dupereli w aucie ale jak mus to mus no nie....:happy::-)
No chyba ze okulary kupimy ale jak przymierzalam jej to po 2 sekundach juz miala je w lapach a nie na nosie:-D

reklama
Miki przybija piateczkę Noemi, bo swojego Priori też baaardzo lubi:tak: :laugh2:

Fusiku, ok, dla Ciebie 2:tak: Dziewczyny zostały mi 2 bodziaki - chce któraś?

Do góry