reklama
Ell ja zamówiłam na allegro na aukcji HIT! KALENDARZ A3 Z TWOIMI ZDJĘCIAMI 12 ZDJĘĆ (146613642) - Aukcje internetowe Allegro
Kalendarze są już w trakcie robienia i mam nadzieję że do świąt dojdą...w ogóle narobiłam zakupów przez allegro i teraz oczekuje mając nadzieję że skutki strajku i bałaganu na poczcie nie będą brzemienne w skutkach i nie będę musiała latać i kupować prezentów w sklepach
Kalendarze są już w trakcie robienia i mam nadzieję że do świąt dojdą...w ogóle narobiłam zakupów przez allegro i teraz oczekuje mając nadzieję że skutki strajku i bałaganu na poczcie nie będą brzemienne w skutkach i nie będę musiała latać i kupować prezentów w sklepach
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
A my z innej beczki zamówiłyśmy takie cudo ...... bo niunia się rozkopuje w nocy i marznie br..:-(
Śpiworek niemowlęcy welurowy ocieplany -Królik (146906475) - Aukcje internetowe Allegro
Śpiworek niemowlęcy welurowy ocieplany -Królik (146906475) - Aukcje internetowe Allegro
A ja ostatnio kupiłam Oli taki ciuszek na wigilię. Nie mogłam się powstrzymać :-)
I ubiorę ją tak pewnie w tą sobotę na wigilię organizowaną w pracy mężą - jak święta, to święta
Ania, i jak tam nasza wigilijna Gwiazda??
aniasorsha
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Hej Dziewczyny! Dopiero dzisiaj udało mi sie do Was zajrzeć... Może trochę nadrobię zaległości przez Święta...
Olka na imprezie zrobiła furorę. Na 60 dzieci tylko ona była przebrana, no i była najmniejsza A ja miałam wolne, bo ona krążyła między ciotkami i wujkami tulona i zabawiana Ech, mogłyby takie imprezy być co tydzień Bawiliśmy się do 19! I kąpiel było opóźniona Ale było super.
jak będę miała zdjęcia, to się pochwalę
Olka na imprezie zrobiła furorę. Na 60 dzieci tylko ona była przebrana, no i była najmniejsza A ja miałam wolne, bo ona krążyła między ciotkami i wujkami tulona i zabawiana Ech, mogłyby takie imprezy być co tydzień Bawiliśmy się do 19! I kąpiel było opóźniona Ale było super.
jak będę miała zdjęcia, to się pochwalę
reklama
Głuszek pytała o spodnie do raczkowania więc tu wklejam rozmiar 80 : Ubranka dla Dzieci, Ubrania dla Dzieci, Ubranka Dzieci
Podziel się: