reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

a te kombinezony z tchibo są ciepłe/grube? bo my mamy z tamtego roku z lidla na 122/128 także spokojnie jeszcze dobry będzie (Karol ma ok 124 cm wzrostu) ale kurtka jest cienka na porzadniejszą zimę - tzn on jest raczej narciarski i jako taki się pewnie sprawdza bo jednak wtedy się jest mocno w ruchu, ale na spacerek do szkoły przy dużym mrozie już niekoniecznie,tzn spodnie ok-takie ocieplenie wystarczy a kurtke wolimy jednak grubszą
ale jesli macie lidla gdzieś pod reka to polecam zapolować:) tylko ja muszę mamę prosić bo oczywiscie po pracy to już tam nic nie ma, w poniedziałek dźinsy na Karola mi kupila takie trochę na wyrost bo na 134 ale teraz KArol nosi na 128 i sa akurat, LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca
a ja wcześniej jeszcze kupiłam chłopakom kurtki i spodnie a Karolowi jeszcze buty z tej oferty LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca ale co się wtedy działo w Lidlu to szkoda gadać:)
siebie ostatnio za to w tchibo ubieram bo po sklepach nie ma czasu i jakoś nie lubię

a macie jeszcze jakieś godne polecenia sprawdzone zimowe buty dla dzieci - oprócz Bartków?

reklama
Jak dla mnie kombinezony Tchibo nie sa super ciepłe, ale mi nigdy chlopcy nie narzekali. Ale oni się dużo ruszają. A Wojtek to chyba wcale nie marznie. Przy większych mrozach pod kurtka zawsze jest polar i jest ok.
Lidla nie mam nigdzie koło siebie...

Co do butów, to ja bardzo lubie Primigi, ale drogie niestety są.
Raz kupilam Staskowi buty zimowe firmy Mrugałą i nie byłam zadowolona.

Będę po weekendzie w tym tchibo bo sie dowiedziałam tzn tajne przez poufne ze będzie dostawa w outlecie na cuda sie nie nastawiam bo jadę po pracy;) Baśka u nas takich oblezen w lidlu raczej nie ma;) i spokojnie mozna kupić. Co do zakupów butów zimowych to w zeszłym roku Wojtek miał z Lasockiego i fajnie sie sprawdziły. A poprzednio Ecco i chyba takie w tym roku bedą bo sie najlepiej sprawdziły a i potem sprzedały. Tylko ja zawsze w outlecie kupuje....

Pewnie ze dam znać;) przepraszam za błędy w postach ale jak czasami mam chwilę to odpisuję z telefonu i tam jakoś mi się zawsze coś pomiesza:szok::-D wybieram sie jeszcze na ciuchy może tam coś upoluję.:tak::-D

w nowej kolekcji tchibo już są kombinezony zimowe ale jak na mój gust kolory niemęskie - turkusowo kratkowe...tzn ładne to one są ale moi za bardzo się brudzą...ja buty z bartka już Karolowi upatrzyłam bo mierzył w Gdańsku ale beżowe a ja chcę jakieś ciemniejsze (nie bylo w jego rozmiarze) no ale już wiem jaki model tylko na wypłatę czekam

Ostatnia edycja:
Hmmm... rzeczywiście za jasne te kombinezony Tchibo, spodnie zaraz będą brudne. Jeszcze kilka dni temu nie było kolekcji zimowej.

reklama
Do góry