reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowe szaleństwo

a te kombinezony z tchibo są ciepłe/grube? bo my mamy z tamtego roku z lidla na 122/128 także spokojnie jeszcze dobry będzie (Karol ma ok 124 cm wzrostu) ale kurtka jest cienka na porzadniejszą zimę - tzn on jest raczej narciarski i jako taki się pewnie sprawdza bo jednak wtedy się jest mocno w ruchu, ale na spacerek do szkoły przy dużym mrozie już niekoniecznie,tzn spodnie ok-takie ocieplenie wystarczy a kurtke wolimy jednak grubszą
ale jesli macie lidla gdzieś pod reka to polecam zapolować:) tylko ja muszę mamę prosić bo oczywiscie po pracy to już tam nic nie ma, w poniedziałek dźinsy na Karola mi kupila takie trochę na wyrost bo na 134 ale teraz KArol nosi na 128 i sa akurat, LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca
a ja wcześniej jeszcze kupiłam chłopakom kurtki i spodnie a Karolowi jeszcze buty z tej oferty LIDL sklepy spożywcze – gazetka, promocje, przepisy, praca ale co się wtedy działo w Lidlu to szkoda gadać:)
siebie ostatnio za to w tchibo ubieram bo po sklepach nie ma czasu i jakoś nie lubię

a macie jeszcze jakieś godne polecenia sprawdzone zimowe buty dla dzieci - oprócz Bartków?

reklama
Jak dla mnie kombinezony Tchibo nie sa super ciepłe, ale mi nigdy chlopcy nie narzekali. Ale oni się dużo ruszają. A Wojtek to chyba wcale nie marznie. Przy większych mrozach pod kurtka zawsze jest polar i jest ok.
Lidla nie mam nigdzie koło siebie...

Co do butów, to ja bardzo lubie Primigi, ale drogie niestety są.
Raz kupilam Staskowi buty zimowe firmy Mrugałą i nie byłam zadowolona.

Będę po weekendzie w tym tchibo bo sie dowiedziałam tzn tajne przez poufne ze będzie dostawa w outlecie na cuda sie nie nastawiam bo jadę po pracy;) Baśka u nas takich oblezen w lidlu raczej nie ma;) i spokojnie mozna kupić. Co do zakupów butów zimowych to w zeszłym roku Wojtek miał z Lasockiego i fajnie sie sprawdziły. A poprzednio Ecco i chyba takie w tym roku bedą bo sie najlepiej sprawdziły a i potem sprzedały. Tylko ja zawsze w outlecie kupuje....

Pewnie ze dam znać;) przepraszam za błędy w postach ale jak czasami mam chwilę to odpisuję z telefonu i tam jakoś mi się zawsze coś pomiesza:szok::-D wybieram sie jeszcze na ciuchy może tam coś upoluję.:tak::-D

w nowej kolekcji tchibo już są kombinezony zimowe ale jak na mój gust kolory niemęskie - turkusowo kratkowe...tzn ładne to one są ale moi za bardzo się brudzą...ja buty z bartka już Karolowi upatrzyłam bo mierzył w Gdańsku ale beżowe a ja chcę jakieś ciemniejsze (nie bylo w jego rozmiarze) no ale już wiem jaki model tylko na wypłatę czekam

Ostatnia edycja:
Hmmm... rzeczywiście za jasne te kombinezony Tchibo, spodnie zaraz będą brudne. Jeszcze kilka dni temu nie było kolekcji zimowej.

reklama
Do góry