reklama
Kasia a jakie macie te buty? My mieliśmy w tamtym roku - ogólnie się sprawdziły ale na taką trochę cieplejszą zimę bo jak dużo śniegu to już trochę przemiękały - no ale może to też kwestia impregnacji...zresztą teraz jeszcze na Karola dobre jak mu tą dodatkową wkładkę wyjęłam, więc póki nie bedzie takich super mrozów- będzie w nich chodził - a potem to jednak Bartki
ja wylicytowałam zestaw kurtka quadri foglio plus spodnie coolclub- dobrane kolorystycznie ale teraz czekam na paczkę i mam nadzieje że stanem sie nie zawiodę
Mamoot fajny zestaw- Reserved ma fajne wzornictwo ale jakieś rozmiary zawsze były małe jak kupowałam - wszystko takie wąskie, ale pewnie kurtki to nie dotyczy jakie kolorki?
ja wylicytowałam zestaw kurtka quadri foglio plus spodnie coolclub- dobrane kolorystycznie ale teraz czekam na paczkę i mam nadzieje że stanem sie nie zawiodę
Mamoot fajny zestaw- Reserved ma fajne wzornictwo ale jakieś rozmiary zawsze były małe jak kupowałam - wszystko takie wąskie, ale pewnie kurtki to nie dotyczy jakie kolorki?
Kurtka ani za wąska ani za obszerna - rozmiar idealny z lekkim zapasem.
Ja jestem przyzwyczajona do mniej wzorzystych, ale w sumie fajna jest i Wojtkowi sie podoba.
O taka:
WEATHERPROOF JACKET WITH SNOW PROTECTOR, RESERVED
I do tego czarne spodnie takie jak te:
Spodnie nar Junior EvoSLIDE WED'ZE - Odziez narty/ snowboard jr Narty, Snowboard...
Ja jestem przyzwyczajona do mniej wzorzystych, ale w sumie fajna jest i Wojtkowi sie podoba.
O taka:
WEATHERPROOF JACKET WITH SNOW PROTECTOR, RESERVED
I do tego czarne spodnie takie jak te:
Spodnie nar Junior EvoSLIDE WED'ZE - Odziez narty/ snowboard jr Narty, Snowboard...
Fajny zestaw
a co do wzoru - taka moda w tym sezonie, my oglądaliśmy z reportera i też wszystkie takie wzorzyste
nasza przyszła i jest wszystko ok - chociaż w świetle tegorocznej mody niemodna bo tradycyjnie błękitno czarna
a co do wzoru - taka moda w tym sezonie, my oglądaliśmy z reportera i też wszystkie takie wzorzyste
nasza przyszła i jest wszystko ok - chociaż w świetle tegorocznej mody niemodna bo tradycyjnie błękitno czarna
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtek ma narazie zakupiona kurtke taką do chodzenia a nie typowo na śnieg
kurtka taka:
KURTKA | UBRANKA DLA DZIECI BARBARAS \ Kolekcje dla chłopców \ Nowa kolekcja jesień-zima 2013/2014 \ Top Teddy Ubranka \ Dla Chłopca \ Kurtki, marynarki, płaszczyki | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Recaro, akcesoria dla niemowląt, wózki, la
a w weekend wybieram sie po kombinezon taki typowo na zimowe szaleństwa.
kurtka taka:
KURTKA | UBRANKA DLA DZIECI BARBARAS \ Kolekcje dla chłopców \ Nowa kolekcja jesień-zima 2013/2014 \ Top Teddy Ubranka \ Dla Chłopca \ Kurtki, marynarki, płaszczyki | Sklep dla dzieci - Avent, Medela, Recaro, akcesoria dla niemowląt, wózki, la
a w weekend wybieram sie po kombinezon taki typowo na zimowe szaleństwa.
Bardzo ładna kurteczka Sylwia - mi się w takim stylu podobają, tyle że cenowo też nieźle
a ja sobie dziś zaszłam na ciuchy poszperać i bardzo fajną wyszperałam dla Karola choc trochę na wyrost, ale taką typową narciarę z wszystkim wykończeniami i bajerami firmy Lindex (mamy wlasnie teraz taką bardzo podobną też wyszperaną na 128 ale już jest ledwo akuratna ) a ta jest na 140- wiec trochę duża ale szkoda było nie wziąć taka satysfakcja z polowania- wiecie...
a ja sobie dziś zaszłam na ciuchy poszperać i bardzo fajną wyszperałam dla Karola choc trochę na wyrost, ale taką typową narciarę z wszystkim wykończeniami i bajerami firmy Lindex (mamy wlasnie teraz taką bardzo podobną też wyszperaną na 128 ale już jest ledwo akuratna ) a ta jest na 140- wiec trochę duża ale szkoda było nie wziąć taka satysfakcja z polowania- wiecie...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A ja coś ostatnio nic upolować nie mogę
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja tez dla Wojtka mam juz wybrany prezent i dla męża tez choć tu sie jeszcze nie zdecydowałam do końca i w tym roku raczej wszystko zamawiam przez net, Wojtkowi kupuje klocki konstrukcyjne meccano i gromag do rozbudowy tego co ma
Podziel się: