reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
kasia : ja tez tak mialam z H&M dla siebie :) Ale ostatnio od jakis 2-3 miesiecy odkrywam go na nowo :) ostatnio kupilam 2 swetry luzna koszulke tunike w kolorze bordeaux, gumki do wlosow standardowo he he i kilka par cieplych skupatek :)

Mężowi kupiłam szczoteczkę elektryczną a dzieciaki dostaną Mamoko - kolejne trzy, bo miasteczko i dawno temu sprawdziły się. Dzięki za namiary. Faktycznie świetna zabawa dla dzieci i dorosłych. Pozostałym członkom rodziny mniejsze prezenciki - kalendarze, kosmetyki, książki...

ostatnie zakupowe szalenstwo w 2013 roku :)
2 szaliki egoistycznie sobie, jeden kaszmirkowy drugi welna + kaszmir. beda na wiele wiele lat klasyczne sa bardzo
*******y dla dzieci z rodziny na nasz wyjazd do Pl, sobie koszulki, mezowi kurtke na narty. maski na narty dzieciom sweterki spodnie i koszulki troche basic kosmetykow + perfum i kanape rozkladajaca sie w lozko

SZCZESLIWEGO NOWEGO 2013 ROKU !!!! ZDROWIA MILOSCI SPELNIENIA MARZEN I PELNEGO PORTFELA ZEBY WATEK SIE DALEJ LADNIE ROZWIJAL :)

Ostatnia edycja:
nawzajem:))))))))))))

u nas za duzo tego wymieniania...bo naprawde w tym roku wszyscy wszystkim robili prezenty(a mielismy nie...ale ja postanowilam zrobic niespodzianke i kupilam i tak kazdy po kolei, ze choinke podnieslismy nimi:-D

Ale super Rusia strasznie lubie ten moment wigilijnego wieczoru kiedy wrecza się prezenty;)

A co do zakupów to ja musze wybrać się żeby dokupic troche rzeczy Wojtkowi bo ze wszystkiego znowu wyrósł.

Ja juz dawno nic sobie nie kupilam... z ciuchow mam na mysli...musze sie po jakies spodnie wybrac bo tego cos mi malo od kiedy dupa urosla ;-)

heheheh ja wczoraj byłam na zakupach i kupiłam NIC:-D:-D:-D:-D:-D normalnie wszystkie spodnie były XS i jakby to powiedzieć pasowały tylko na jedna noge:szok: musze chyba iść do sklepu dla puszystych:-D a ty Pati nie mów wygladasz super! a dupa musi byc dupa a nie kość i gnat na wierzchu.

reklama
Do góry