reklama
kasia : ja tez tak mialam z H&M dla siebie Ale ostatnio od jakis 2-3 miesiecy odkrywam go na nowo ostatnio kupilam 2 swetry luzna koszulke tunike w kolorze bordeaux, gumki do wlosow standardowo he he i kilka par cieplych skupatek
Mężowi kupiłam szczoteczkę elektryczną a dzieciaki dostaną Mamoko - kolejne trzy, bo miasteczko i dawno temu sprawdziły się. Dzięki za namiary. Faktycznie świetna zabawa dla dzieci i dorosłych. Pozostałym członkom rodziny mniejsze prezenciki - kalendarze, kosmetyki, książki...
ostatnie zakupowe szalenstwo w 2013 roku
2 szaliki egoistycznie sobie, jeden kaszmirkowy drugi welna + kaszmir. beda na wiele wiele lat klasyczne sa bardzo
*******y dla dzieci z rodziny na nasz wyjazd do Pl, sobie koszulki, mezowi kurtke na narty. maski na narty dzieciom sweterki spodnie i koszulki troche basic kosmetykow + perfum i kanape rozkladajaca sie w lozko
SZCZESLIWEGO NOWEGO 2013 ROKU !!!! ZDROWIA MILOSCI SPELNIENIA MARZEN I PELNEGO PORTFELA ZEBY WATEK SIE DALEJ LADNIE ROZWIJAL
2 szaliki egoistycznie sobie, jeden kaszmirkowy drugi welna + kaszmir. beda na wiele wiele lat klasyczne sa bardzo
*******y dla dzieci z rodziny na nasz wyjazd do Pl, sobie koszulki, mezowi kurtke na narty. maski na narty dzieciom sweterki spodnie i koszulki troche basic kosmetykow + perfum i kanape rozkladajaca sie w lozko
SZCZESLIWEGO NOWEGO 2013 ROKU !!!! ZDROWIA MILOSCI SPELNIENIA MARZEN I PELNEGO PORTFELA ZEBY WATEK SIE DALEJ LADNIE ROZWIJAL
Ostatnia edycja:
nawzajem)))))))))))
u nas za duzo tego wymieniania...bo naprawde w tym roku wszyscy wszystkim robili prezenty(a mielismy nie...ale ja postanowilam zrobic niespodzianke i kupilam i tak kazdy po kolei, ze choinke podnieslismy nimi
u nas za duzo tego wymieniania...bo naprawde w tym roku wszyscy wszystkim robili prezenty(a mielismy nie...ale ja postanowilam zrobic niespodzianke i kupilam i tak kazdy po kolei, ze choinke podnieslismy nimi
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ale super Rusia strasznie lubie ten moment wigilijnego wieczoru kiedy wrecza się prezenty
A co do zakupów to ja musze wybrać się żeby dokupic troche rzeczy Wojtkowi bo ze wszystkiego znowu wyrósł.
A co do zakupów to ja musze wybrać się żeby dokupic troche rzeczy Wojtkowi bo ze wszystkiego znowu wyrósł.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ja juz dawno nic sobie nie kupilam... z ciuchow mam na mysli...musze sie po jakies spodnie wybrac bo tego cos mi malo od kiedy dupa urosla ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
heheheh ja wczoraj byłam na zakupach i kupiłam NIC normalnie wszystkie spodnie były XS i jakby to powiedzieć pasowały tylko na jedna noge musze chyba iść do sklepu dla puszystych a ty Pati nie mów wygladasz super! a dupa musi byc dupa a nie kość i gnat na wierzchu.
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
70 kilo juz waze!
Podziel się: