reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
No własnie. Ja przypominam sobie ten problem, jak ja chodziłam do szkoły. Niby sporadyczne przypadki, ale jak sobie człowiek pomysli, że to własnie jego dziecko ma stracić buty za 200 zł, to nóz w kieszeni sie otwiera...

ja do dzis pamietam jak mi jako 10 letniemu dziecku ukradziono wymarzone buty sportowe- znaleziono je pozniej, ale juz zniszczone..i Nauczyciel doszedl kto je ukradl..ale nie bylo nawet od kogo wyciagnac konsekwencji...rodzina patologiczna, ...dziecko dostalo nagane i wsio..a ja swoje w domu przeplakalam, bo to byly kilkudniowe, wymarzone buty...

Ja pamietam jak jeszcze kiedys gralismy w gume :-D to zostawilam u kolezanki na plocie powieszona kurtke jeansowa... dostalam ja od Wujka z Niemiec... No i wrocilam po nia i juz jej nie bylo... Za dwa dni patrze a tu sasiad z konca ulicy zapiernicza w niej! rekawy po lokcie ale to nic... To taka patologia byla...i jest nadal... On wogole dzis o glowe mniejszy ode mnie :d i chudy jak szczypior...rzecz jasna juz sie nie upomialam o zgube :-D

laski kupilam sobie przepiekne buutyyy - moje kochane kozaczki takie o jakie dokladnie mi chodzilo saaa moooooooooooojeeeeeeeeeeeeeeeeeee...musze obcykac sie w nich i cos wrzucic, byscie wiedzialy o czym mowie - kozaki kozackie:-D
no i kupilam tez: Dusi i sobie takie same pizamiki disney-myszka miki:p, Gracusiowi dres adidas, boska piekna posciel- zaloze cykne fote:-p
takie cos metalowe na owoce wysokie z 3 "talerzami", kubki do parzenia herbaty z pokrywka- takie mordki chinskie:-D aa kalosze:confused2: no mowie Wam zakupy udane- wczoraj tato przyjechal po mnei bym jako tlumacz z mama do szpitala pojechala. Duska poszla do kolezanki a my z Graculkiem pojechalismy- zahaczajac o sklepy- inna miejscowosc inne sklepy ..obkupiona, szczesliwa zajechalam do domu poA. i razem do znajomych na halloween party..:rofl2:

ooo to ja sobie zrobie zart i sylwie z autem przyteperuje :)
kupilam dom
owszem owszem :)
hihihi
no dobra ale to sie nie liczy, kupilam w czerwcu tylko przemilczalam :)

a teraz bardziej na powaznie
wczoraj pierwszy raz mialam rozmowe telefoniczna z moim kezem ( jestem z dziecmi w polszy) o moich wydatkach !!!!
najpierw mi cisnienie skoczylon a pozniej zrobilo mi sie nie do uwierzenia a pozniej juz tyklko wstyyyyd
jak mi powiedzial ile wydalam w pazdzierniku to nie wierzylam, mowie jakas pomylka jets, sciagneli jakas oplate, podatki
a on na to : ja nie cytuje wszytekiego, abonamentow podatkow nawet spozywki typu carrefour czy powszednich rezcyz nie cytuje... i zaczela sie litania z przecinakmi po ktorych same sephora, nocibe, zara, i najgorze : te moje internetowe sttronki najwiecej !!!!!!!! chryste !!! ale jozefince przypilowalo pazury .... ale faktycznie... jeszcze dzis nie moge uwierzyc w koncowa kwote tej litanii... i ciagle wierze po cichu ze tam jets jakas pomylka, jakis poawniejszy przelew typu pdatek :)

reklama
Rusia super sie obkupilas :-) Koniecznie pokarz te kozaki :) i Wasze pizamy :-) Mi sie to podoba jak mam z corka albo tata z synem maja cos razem fajnego ubrane :) Zawsze mnie korcilo ,zeby kupic cos z mloda-jakies t-shirty czy cos takiego ale nigdy nic nie dostalam...

Josephine-ja tak sie juz kiedys zastanawialam, co ten Twoj facet na to ze tyle kasy przepuszczasz... I sie doigralas :-D

Do góry