reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
pati : i tak z podziwu wyjsc nie moge ze 6 lat mi sie udalo spokojnie przebimbac ;) choc nie jestem tak do konca pewna czy ta rozmowa wogole mialaby miejsce gdyby nie fakt z eto jets konto na ktore nie ma regularnych comiesiecznychprzychodow sa tylko 'wychody' :) i takim cudem weszlam za czerwona kreske i wyszlo szydlo z worka bo przyszedl mail z banku :)
poki co jeszcze nie odkrylam tak jak male dziekcko dokad moge posunac limity zeby sprawdzic jak sie maz irytuje :) ale chyba po ostatnim nie mam ochoty na sprawdzanie, wystarczajkaco mi sie glupio zrobilo.
i jeszcze nigdy tak sczzerze sobie nie obiecywalam poprawy. a jeszcze w ten dzien co mi zadzwonil i o tym powiedzial musialam sie przyznac ze akurat zamoiwlam nowy zegarek i ciuchy wiec moze sie spodziewac ze dostqanie kolejna wiadomosc z banku :)

no nic niedlugo 01.01.2013 Nowy rok i nowe postanowienia :)

pati : a ty mialas kiedys za duzo par butow ? :)

a wynosze peznie dopieor po 50tce, o ile morfologia wdam sie w mame, ktora w wieku od licuem do 48 lat nosila wciaz ten sam rozmiar :)
wiec inwystycje sa w sumie dlugoterminowe ;)

Josephine jesteś opętana;)))))) zakupowo . Ja juz teraz tyle nie kupuje;) a przede wszystkim to zlikwidowalam karty kredytowe bo to straszny kanał;) no i bardzo chętnie pozbywam się rzeczy których nie noszę ;) oddaje je dla rodziny która ich potrzebuje. Właśnie zaraz idę zanieść im torbę po wczorajszych porzadkach w szafie.

ja wlasnie zrobilam przeglad w szafce z butami i oddaje ogromna czarna torbe - zastanawiam sie, czy czekac do lipca i wywiezc do Poslki, czy tu na zbiorke dla potrzebujacych je dac...

Josephine ja juz dawno przestalam kupowac buty tylko po to ,zeby miec... ;) Teraz kupuje tylko to co naprawde bede nosila...

Rusia dawaj foty :) ja juz wrzuciclam ;)

reklama
dokladnie o tym PCK mialam to samo pisac, to wszystko idzie nie dla potzrebujacych tylko do lumpeksow!
lepiej jakiejs znajomej rodzinie...

karty kredytowej nigdy nie chcialam miec bo wiedzialam ze dla mnie taka karta to niebezpieczne ...

pqtrycja : a widziesz moj problem taki ze mi sie zawsze wydaje ze ja POTRZEBUJE ! przeciez bymn nie kupila zebym miala wiecej do odkurzania... tylko mi sie zawsze wydaje ze potrzeba i tyle
to teraz robie sobie mniesieczny odwyk
dla odmiany bede pisac CZEGO NIE KUPILAM :)
zobaczymy jak mi sie uda... ( ale dopiero od jutra, dzis sie nie licyz dzis dokonalam ostatmich zakupow na roczek i roznych ;) - akurat jutro organizujemy tu w PL).

Do góry