reklama
pati : i tak z podziwu wyjsc nie moge ze 6 lat mi sie udalo spokojnie przebimbac choc nie jestem tak do konca pewna czy ta rozmowa wogole mialaby miejsce gdyby nie fakt z eto jets konto na ktore nie ma regularnych comiesiecznychprzychodow sa tylko 'wychody' i takim cudem weszlam za czerwona kreske i wyszlo szydlo z worka bo przyszedl mail z banku
poki co jeszcze nie odkrylam tak jak male dziekcko dokad moge posunac limity zeby sprawdzic jak sie maz irytuje ale chyba po ostatnim nie mam ochoty na sprawdzanie, wystarczajkaco mi sie glupio zrobilo.
i jeszcze nigdy tak sczzerze sobie nie obiecywalam poprawy. a jeszcze w ten dzien co mi zadzwonil i o tym powiedzial musialam sie przyznac ze akurat zamoiwlam nowy zegarek i ciuchy wiec moze sie spodziewac ze dostqanie kolejna wiadomosc z banku
no nic niedlugo 01.01.2013 Nowy rok i nowe postanowienia
poki co jeszcze nie odkrylam tak jak male dziekcko dokad moge posunac limity zeby sprawdzic jak sie maz irytuje ale chyba po ostatnim nie mam ochoty na sprawdzanie, wystarczajkaco mi sie glupio zrobilo.
i jeszcze nigdy tak sczzerze sobie nie obiecywalam poprawy. a jeszcze w ten dzien co mi zadzwonil i o tym powiedzial musialam sie przyznac ze akurat zamoiwlam nowy zegarek i ciuchy wiec moze sie spodziewac ze dostqanie kolejna wiadomosc z banku
no nic niedlugo 01.01.2013 Nowy rok i nowe postanowienia
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A tak szczerze-wynosisz to wszystko?
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Josephine jesteś opętana))))) zakupowo . Ja juz teraz tyle nie kupuje a przede wszystkim to zlikwidowalam karty kredytowe bo to straszny kanał no i bardzo chętnie pozbywam się rzeczy których nie noszę oddaje je dla rodziny która ich potrzebuje. Właśnie zaraz idę zanieść im torbę po wczorajszych porzadkach w szafie.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Rusia ja tam wole dać komuś konkretnemu bo to co idą niby na PCK potem sprzedają w taniej odzieży......
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Josephine ja juz dawno przestalam kupowac buty tylko po to ,zeby miec... Teraz kupuje tylko to co naprawde bede nosila...
Rusia dawaj foty ja juz wrzuciclam
Rusia dawaj foty ja juz wrzuciclam
reklama
dokladnie o tym PCK mialam to samo pisac, to wszystko idzie nie dla potzrebujacych tylko do lumpeksow!
lepiej jakiejs znajomej rodzinie...
karty kredytowej nigdy nie chcialam miec bo wiedzialam ze dla mnie taka karta to niebezpieczne ...
pqtrycja : a widziesz moj problem taki ze mi sie zawsze wydaje ze ja POTRZEBUJE ! przeciez bymn nie kupila zebym miala wiecej do odkurzania... tylko mi sie zawsze wydaje ze potrzeba i tyle
to teraz robie sobie mniesieczny odwyk
dla odmiany bede pisac CZEGO NIE KUPILAM
zobaczymy jak mi sie uda... ( ale dopiero od jutra, dzis sie nie licyz dzis dokonalam ostatmich zakupow na roczek i roznych - akurat jutro organizujemy tu w PL).
lepiej jakiejs znajomej rodzinie...
karty kredytowej nigdy nie chcialam miec bo wiedzialam ze dla mnie taka karta to niebezpieczne ...
pqtrycja : a widziesz moj problem taki ze mi sie zawsze wydaje ze ja POTRZEBUJE ! przeciez bymn nie kupila zebym miala wiecej do odkurzania... tylko mi sie zawsze wydaje ze potrzeba i tyle
to teraz robie sobie mniesieczny odwyk
dla odmiany bede pisac CZEGO NIE KUPILAM
zobaczymy jak mi sie uda... ( ale dopiero od jutra, dzis sie nie licyz dzis dokonalam ostatmich zakupow na roczek i roznych - akurat jutro organizujemy tu w PL).
Podziel się: